Prințesa Charlotte împlinește șase ani, William şi Kate au publicat o fotografie a fiicei lor

Prinţul William şi Catherine, ducesa de Cambridge, au publicat sâmbătă o nouă fotografie a fiicei lor, prinţesa Charlotte, pentru a marca a şasea aniversare a ei, scrie CNN.

Charlotte apare într-o rochie albastră cu flori şi nasturi. Ea priveşte direct către fotograf, care este mama sa, la Palatul Kensington. 

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Potrivit Palatului Kensington, fotografia a fost făcută weekendul acesta în Norfolk, Anglia, înaintea de ziua de naştere a prinţesei Charlotte, pe 2 mai. 

Charlotte este a patra în linia succesorală la tronul britanic, după fratele ei George, care va împlini 8 ani în iulie. 

Ducii de Cambridge nu vor mai publica nimic pe reţelele de socializare de-a lungul weekendului, în semn de solidaritate cu un boicot online al cluburilor profesionale de fotbal din Anglia, care vizează îndemnarea giganţilor tehnologici de a aborda problema abuzurilor rasiste şi sexiste pe platformele lor. William a scris într-un mesaj publicat pe Twitter că se va alătura boicotului având în vedere funcţia sa de preşedinte al Football Association.

Însă cei doi au lansat o nouă fotografie a prinţesei Charlotte, aşa cum fac în mod tradiţional la zilele de naştere ale copiilor lor. 

Wishing Princess Charlotte a very happy sixth birthday today. 🎈 📸 The Duchess of Cambridge

Publicată de The Royal Family pe Sâmbătă, 1 mai 2021

Miercuri, William şi Catherine au publicat două noi fotografii care au marcat 10 ani de la căsătoria lor.  

Wishing The Duke and Duchess of Cambridge a very happy wedding anniversary.Today marks ten years since Their Royal Highnesses exchanged vows at Westminster Abbey.📸: Chris Floyd and Press Association

Publicată de The Royal Family pe Joi, 29 aprilie 2021

Fotografiile au fost făcute la Palatul Kensington, în Londra, săptămâna aceasta, de Chris Floys, care le-a distribuit pe Instagram. Floyd a spus că a vizitat recent Cambridge, în estul Angliei, pentru prima dată şi de aceea, printr-o "uimitoare coincidenţă", în aceeaşi zi a fost rugat să fotografieze cuplul pentru a celebra aniversarea lor. 

Cu această ocazie, cuplul a distribuit şi un videoclip pe Twitter, precizând că sunt "extrem de recunoscători" pentru sprijinul pe care l-au primit în ultimul deceniu. 


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!