Spectacolul “Străini în noapte” se joacă din nou pe 6 septembrie, după 6 luni de pauză

Spectacolul “Străini în noapte” se joacă din nou pe 6 septembrie, după 6 luni de pauză

Răbdarea iubitorilor de teatru va fi răsplătită duminică, 6 septembrie, când legendarul spectacol “Străini în noapte” va avea loc de la ora 20.00, la Grădina de Vară Herăstrău a Teatrului Constantin Tănase.

Comedia romantică de mare succes ce îi aduce împreună pe Florin Piersic şi Medeea Marinescu nu s-a mai jucat din luna martie: “După o lungă, prea lungă pauză, jucăm din nou “Străini în noapte“! De Eric Assous, în regia maestrului Radu Beligan. Duminică, 6 septembrie, la Gradina de Vara din Herăstrau. Florin Piersic şi cu mine. Vor urma şi alte reprezentaţii, din cele care au fost amânate, în Bucureşti şi în ţară, ale căror date le voi anunţa cât de curând. Putem merge mai departe rămânând responsabili, lucizi şi atenţi,” a punctat Medeea Marinescu într-o postare pe pagina personală de Facebook.

Straini-In-Noapte-
Foto: Facebook Medeea Marinescu

„Străini în noapte” – Timișoara 21/22 septembrie

Actriţa a relatat tot pe Facebook cum a aflat chiar de la Florin Piersic că reprezentaţia cu acelaşi spectacol programată iniţial pe 9 martie 2020 la Teatrul Naţional din Bucureşti fost suspendată: “mergeam pe jos spre Teatrul National, aveam spectacol…”Străini în noapte”. Şi am primit un telefon. Era Florin Piersic. M-a întrebat unde sunt şi, stiind că vrea să repetăm, aşa cum facem înaintea fiecărui spectacol, i-am spus că ajung în 5 minute. Mi-a spus atunci, şi i-am simţit tristeţea în glas, că pot să mă întorc din drum, nu mai putem juca. Era seara de 9 martie.” 

ADVERTISING

Duminică, după jumătate de an, povestea lui Pierre (Florin Piersic) şi Juliettei (Medeea Marinescu), merge mai departe, cu o mult asteptată nouă reprezentaţie în Bucureşti. Veşti bune primesc şi spectatorii din Timişoara care vor putea vedea spectacolul pe 21 şi 22 septembrie în Parcul Rozelor. Detalii aici.

Sunteţi aşadar aşteptaţi la reîntâlnirea cu această bijuterie a teatrului contemporan, care la mai bine de 10 ani de la premieră, continuă să atragă publicul ca un magnet.

Pentru rezervări, bilete şi detalii suplimentare urmăriţi: https://www.facebook.com/strainiinnoapte/,

ADVERTISING

www.startickets.rowww.ticketstore.ro, www.mystage.ro.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇