O turistă care a plătit 600 de euro pentru un prânz în Grecia dă restaurantul în judecată

O turistă care a plătit 600 de euro pentru un prânz în Grecia dă restaurantul în judecată

O turistă care a plătit 600 de euro pentru două băuturi și o farfurie cu picioare de crab în Grecia a decis să dea restaurantul în judecată.

Brenda Moulton și fiica ei, Kaylea, au mers la DK Oyster Bear pe plaja Platis Gialos, de pe insula Mykonos, unde s-au bucurat fiecare de câte o margarita. Au luat și o farfurie cu picioare de crab.

Platis Gialos, și Mykonos în general, sunt cunoscute drept o zonă de lux din Grecia, cu multe baruri și restaurante foarte scumpe, scrie Greek Reporter.

ADVERTISING

Brenda Moulton povesteşte cum au decis să intre în respectivul local. „Un angajat al unuia dintre restaurantele din Platis Gialos a sărit în fața noastră și a început să ne spună insistent: Stai aici! Stai aici!'”.

La finalul mesei, turistele din SUA au văzut că au de plată 600 de euro, mai exact 520,80 euro consumaţia şi un bacșiș obligatoriu de 80 de euro.

Femeia a fost şocată de suma pe care o avea de plată şi a refuzat să achite nota. Dar angajații restaurantului au hărțuit-o și au susținut că nu va putea părăsi insula dacă nu plătește.

ADVERTISING

„Apoi mi-a spus textual: „Voi chema poliția. Te vor ține aici și nu te vei mai întoarce în ţara ta. Putem găsi cu ușurință unde să locuiești'”, a povestit femeia.

Speriate, cele două turiste au plătit nota uriaşă, dar au rămas în faţa restaurantului ca să avertizeze trecătorii. Aşa că patronul a ieșit și le-a amenințat din nou.

Moulton și fiica ei au decis să recurgă la instanţă împotriva restaurantului.

Nu este prima dată când barul DK Oyster din Mykonos face obiectul unor controverse cu privire la notele uriaşe de plată. Recenziile de pe site-urile de călătorie sunt pline de plângeri.

ADVERTISING

„Am fost în acest loc într-o vacanță de familie și am rămas îngrozit și înșelat! Am întrebat de mai multe ori prețurile, chelnerii îmi tot spuneau că e ‘ieftin’ și să nu-mi fac griji. Nota era de peste 400 de euro pentru câteva băuturi prost făcute. Chelnerii și personalul sunt extrem de agresivi, mai ales când am pus la îndoială calculul de pe notă. Acești oameni sunt escroci”, a scris un utilizator.

„Am fost ademeniți să luăm masa la restaurantul lor de chelneri prietenoși, oferindu-ne confort la soare. Am fost impulsionaţi apoi să comandăm mâncare din meniuri fără preț, dar chelnerii păreau atât de energici/zâmbitori/nerăbdători, încât ne simțeam obligați să nu fim o pacoste”, este o altă recenzie.

"Pe scurt, noi (o familie de 6 persoane) am plătit aproape la fel de mult pentru o SINGURĂ masă cât am dat pentru întregul nostru sejur la un hotel de 5 zile”, a scris un alt turist exasperat.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇