Litoralul pentru toți septembrie 2024 - Prețuri și hoteluri înscrise în program

Litoralul pentru toți septembrie 2024 - Prețuri și hoteluri înscrise în program

Patronii din turism anunță lansarea programului „Litoralul pentru toți” septembrie 2024.

Turiștii se pot caza în hoteluri cu tarife începând de la 38 de lei pe noapte de persoană, prețuri ce sunt cu până la 70% mai mici decât cele din vârf de sezon.

Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) anunță că programul se desfășoară în perioada 1-30 septembrie 2024.

An de an, hoteluri de 2, 3 și 4 stele din toate stațiunile de pe litoralul românesc se înscriu în acest program.

ADVERTISING

Până acum, peste 57 de unități de cazare din toate stațiunile de pe litoral au aderat la program, oferind aproximativ 6.000 de locuri de cazare pe noapte.

Federaţia patronală se așteaptă ca, până la începutul programului, peste 80 de hoteluri să se înscrie, ajungând la aproximativ 8.000 de locuri de cazare pe noapte.

 “Cele mai multe hoteluri vor fi deschise pana la mijlocul lunii septembrie, iar turiștii pot face deja rezervări de sejururi.

ADVERTISING

(...) Scopul nostru este să oferim oportunitatea unui concediu accesibil pentru toți românii, indiferent de buget, într-o perioadă în care prețurile sunt foarte avantajoase", a declarat Dragoș Răducan, președintele FPTR, citat într-un comunicat al federaţiei de turism.

Preţurile programului Litoralul pentru toţi septembrie 2024

Până la finalul lunii septembrie, turiştii pot petrece un sejur la mare la prețuri începând de la 38 de lei pe noapte de persoană, cazare fără masă, la un hotel de 2 stele din stațiunea Eforie Nord.

ADVERTISING

În Mamaia, prețurile pornesc de la 77 de lei pe noapte de persoană în camera dublă, ofertă valabilă la un hotel de 3 stele, iar în celelalte stațiuni din sudul litoralului, tarifele încep de la 60 de lei pe noapte de persoană în camera dublă la un hotel de 3 stele.

Pentru cei care preferă pachete all-inclusive, acestea sunt disponibile la prețuri ce pornesc de la 210 de lei pe noapte de persoană în camera dublă la o unitate de 3 stele din stațiunea Venus.

Organizatorii recomandă turiștilor care vor să profite de aceste oferte speciale să facă deja rezervări, deoarece locurile sunt limitate și se epuizează rapid. Rezervările se pot face direct la hotel, dar și prin intermediul agențiilor de turism.

La fel ca în edițiile anterioare, pachetele turistice pot fi achitate și cu carduri de vacanță.

Programul “Litoralul pentru toți” se află la a 45-a ediție și este singurul program social din România susținut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇