Filme de pe Netflix: Lista completă pentru toate genurile tale preferate

Filme de pe Netflix: Lista completă pentru toate genurile tale preferate

Vrei să vizionezi filme Netflix de top? Atunci aceste recomandări te vor ajuta cu siguranță să găsești titluri celebre, dar și mai puțin celebre care merită vizionate! Oricând este o seară perfectă pentru a te relaxa pe canapea și a te bucura împreună cu cei dragi de un film interesant.

Iată o listă cu filme bune, pe care nu trebuie să le ratezi!

1. Filme pe Netflix - ce să vizionezi în funcție de genuri

Mai jos găsești recomandări de filme de pe Netflix de tipul comedie romantică, psihologice, horror, dar nu numai, premiate de cele mai pretențioase comisii de critici. 

1.1. Filme Netflix de dragoste, romantice

Îți dorești să stai alături de jumătatea ta și să vă bucurați de un film romantic împreună? Atunci trebuie neapărat să vizionați unul din lista de mai jos!

"13 Going on 30"

O tânără care visează la popularitate își pune o dorință când împlinește 13 ani și se trezește în următoarea dimineață ca o femeie la 30 de ani. Un film romanic și amuzant, cu Jennifer Garner, Judy Greer și Mark Ruffalo. Apărut în 2004, este considerat încă popular și un must watch!

"Friends with benefits"

Doi prieteni decid să-și ducă relația de amiciție la următorul nivel, fără să devină un cuplu, dar descoperă că sexul duce doar la complicații. Aceștia (Mila Kunis și Justin Timberlake) ajung să-și clădească o relație adevărată de iubire, făcând publicul să se îndrăgostească odată cu ei. 

ADVERTISING

"Lady Chatterley's Lover"

Apărut în 2022, cu Emma Corrin și Jack O'Connell în rolurile principale. O aristocrată nefericită, căsătorită cu un veteran de război imobilizat, începe o aventură plină de pasiune cu administratorul de pe moșia de la țară a soțului ei.

1.2. Filme Netflix de comedie

Cine nu are nevoie de o seară plină de râsete? Dacă vrei să te simți bine, trebuie să urmărești unul dintre filmele de mai jos!

"Bad Moms"

Este un film de comedie care a avut premiera în 2016 și a primit recenzii mixte de la critici, însă spectatorii îl consideră un real succes. Mila Kunis, Jay Hernandez, Kristen Bell, Annie Mumolo sau Christina Applegate sunt doar câteva nume celebre din distribuția acestui film de pe Netflix excelent. 

"White Chicks"

Un film apărut în 2004, extrem de popular și de vizionat, în ciuda faptului că a avut multe recenzii negative. Este o comedie americană, în care Marlon Wayans și Shawn Wayans, doi agenți FBI, intră sub acoperire ca femei pentru a rezolva un caz important de răpire. 

"The Change-up"

Comedia americană a apărut în 2011 și îi are în rolurile principale pe Jason Bateman și Ryan Reynolds, care joacă rolul a doi prieteni ce își schimbă corpurile după ce urinează într-o fântână magică, întrucât fiecare își dorește să ducă viața celuilalt. Curând vor învăța să-și aprecieze propria existență. Acesta poate fi și un film de Crăciun pentru toată familia. 

1.3. Filme Netflix horror, de groază

Dacă te simți curajos, iată și câteva filme Netflix de groază care te vor ține în tensiune.

"Hannibal"

Un film bazat pe fapte reale și pe romanul celebru al lui Thomas Harris. Subiectul urmărește un agent FBI, aflat în dizgrație care încearcă să-și recapete reputația prinzând cel mai căutat ucigaș în serie, Hannibal Lecter, interpretat magistral de Anthony Hopkins. Distribuția îi mai include pe Julianne Moore, Frankie R. Faison și Gary Oldman.

ADVERTISING

"The Conjuring 2"

Film supranatural, de groază, a avut premiera în anul 2016. Vera Farmiga și Patrick Wilson interpretează nişte anchetatori paranormali care rezolvă cazuri supranaturale. Acțiunea aduce în atenția publicului familia Warren, care călătorește în Anglia pentru a ajuta o altă familie ce se confruntă cu o activitate paranormală în casa lor. 

"Van Helsing"

Celebrul vânător de monștri Van Helsing e trimis în Transilvania pentru a-l opri pe contele Dracula, care folosește cercetările doctorului Frankenstein și un vârcolac în scopuri necurate. Este un film horror care poate fi vizionat și de către persoanele care nu adoră acest gen. Actori: Kate Beckinsale, Hugh Jackman, Richard Roxburgh.

1.4. Filme Netflix bune de copii, animate

Ce poate fi mai frumos decât o seară petrecută în familie, vizionând un film animat pentru cei mici? Iată o listă care vă va încânta pe toți!

"Slumberland"

"Slumberland" este un film apărut în 2022, regizat de către Francis Lawrence și bazat pe benzile desenate "Little Nemo in Slumberland". În film îi poți auzi pe Jason Momoa, Kyle Chandler, Marlow Barkley, Weruche Opia și Chris O'Dowd. Povestea se concentrează în jurul unei fetițe care și-a pierdut tatăl și pleacă să locuiască împreună cu unchiul său, fratele acestuia. În timp ce visează, intră în Slumberland și își face un prieten care o ajută să ajungă la Marea Coșmarurilor. Acolo se află o perlă specială care o poate ajuta să se reunească cu tatăl ei. 

ADVERTISING

"Trolls"

Un musical american de comedie animat, bazat pe păpușile Good Luck Trolls, urmărește povestea a doi troli care pleacă într-o aventură, cu scopul de a-și salva satul de la distrugere. Anna Kendrick, Zooey Deschanel, Russell Brand, Justin Timberlake, Christine Baranski și Christopher Mintz-Plasse sunt vocile principale care dau viață acestor personaje.

"How to train your dragon"

Un băiat viking nefericit, care a fost învățat să vâneze dragoni, va deveni cel mai bun prieten al unui tânăr dragon și va avea ocazia să învețe mai multe despre aceste ființe magice. Va lupta alături de dragoni, pentru a le arăta și celorlalți vikingi că merită să trăiască împreună pentru o viață prosperă. 

1.5. Filme Netflix de aventură

Dacă vrei să vizionezi filme pe Netflix interesante, cele de aventură sunt perfecte pentru cei care vor să simtă că fac parte din mijlocul acțiunii. 

"Enola Holmes"

Enola Holmes este sora mai mică a lui Sherlock Holmes, care își dorește să devină, la rândul ei, detectiv și să rezolve mistere. Astfel, pornește în primul ei caz care o are în centrul atenției pe propria mamă. Aceasta este dispărută și își dorește să o găsească, încercând să iasă din umbra fratelui său. Actori: Millie Bobby Brown, Henry Cavill, Sam Claflin. 

"Divergent"

Tris trăiește într-o lume divizată de facțiuni bazate pe virtuți. Fiecare facțiune trăiește în comunități restrânse, care nu se abat de la propriile valori morale. Tânăra care a fost crescută într-una dintre cele mai sărace facțiuni află la maturitate că este divergentă, ceea ce înseamnă că nu se potrivește în nicio comunitate. Acest lucru nu este permis de conducătorii facțiunilor și astfel pornește cu „periculoșii” într-o aventură pentru a înțelege de ce se tem toți de divergenți. 

"Interstellar"

Este unul dintre cele mai bune filme de pe Netflix. A avut premiera în 2014, iar de atunci este considerat o capodoperă a cinematografiei, datorită viziunii regizorului Christopher Nolan. Matthew McConaughey, Jessica Chastain, Matt Damon, Anne Hathaway, Ellen Burstyn și Michael Caine sunt doar câteva nume celebre care pun acest film în topul celor mai bune. Omenirea se află într-un viitor distopic, în care se luptă să supraviețuiască. Filmul spune povestea unor tineri astronauți care se hotărăsc să plece într-o călătorie spațială pentru a găsi un nou cămin pentru omenire, dar ajung într-o gaură neagră. 

1.6. Filme Netflix istorice

Dacă vrei să afli mai multe despre istoria omenirii, filmele istorice sunt cea mai bună opțiune pentru tine.

"1917"

Acțiunea are loc după retragerea germană pe linia Hindenburg în timpul operațiunii Alberich și îi aduce în atenția publicului pe doi soldați, Tom Blake (Dean-Charles Chapman) și Will Schofield (George MacKay), desemnați să plece într-o misiune contra-cronometru și să transmită un mesaj vital care va opri 1.600 de oameni să intre într-o capcană mortală. Actori: George MacKay, Daniel Mays, Dean-Charles Chapman.

"Operation Finale"

Filmul este o dramă istorică despre o echipă de agenți secreți aflați într-o misiune de capturare. Aceștia îl urmăresc pe ofițerul nazist care a pus la cale Holocaustul, pentru a-l duce la Ierusalim și a-l pedepsi. Actori: Oscar Isaac, Peter Malkin, Ben Kingsley și Mélanie Laurent.

1.7. Filme Netflix cu vampiri

Îți plac poveștile SF? Dar ființele supranaturale? Dacă răspunsul este „da”, atunci trebuie să vezi filmele cu vampiri de pe Netflix de mai jos!

"Twilight"

Bella, o adolescentă care se mută cu tatăl ei într-un orășel mic, se îndrăgostește de Edward Cullen, un coleg de liceu misterios, care se dovedește a fi un vampir de 108 ani. Acesta este primul film dintr-o serie mai lungă, în care povestea celor doi îndrăgostiți din lumi diferite se concretizează. Actori: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Billy Burke.

"The Covenant"

Patru tineri (Steven Strait, Sebastian Stan, Taylor Kitsch și Toby Hemingway) aparțin unei puteri supranaturale. Aceasta se vede nevoită să se lupte cu o a cincea putere supranaturală, despre care se credea că este dispărută demult. 

"Night Teeth"

În mașina unui șofer student urcă două femei pe care le va plimba toată noaptea prin LA, pentru a merge la petreceri. Totuși, intențiile lor necurate și lumea periculoasă din care fac parte îl aduc pe acesta în situația de a lupta pentru a rămâne în viață. 

2. Filme pe Netflix în română - ce să vizionezi

O simplă căutare pe Netflix îți poate oferi filme românești care merită să fie vizionate:

"Miami Bici"

Un film românesc foarte popular. Doi tineri din România, Ion și Ilie, părăsesc țara în timpul iernii pentru a pleca în Miami. Acolo ei vor căuta să se îmbogățească rapid. Actori: Matei Dima, Codin Maticiuc, Letitia Vladescu. 

"Complet necunoscuți"

O seară care trebuia să decurgă normal cu prietenii ia o întorsătură surprinzătoare când ei decid săși împărtășească toate mesajele, mailurile și apelurile primite pe telefon. De aici rezultă o mulțime de situații amuzante și încurcate. Actori: Anca Dumitra, Leonid Doni, Ada Galeș, Andreea Grămoșteanu, Alexandru Conovaru. 

"Un pas în urma serafimilor"

Gabriel este un adolescent care visează să devină preot, însă odată ajuns la seminarul teologic ortodox descoperă că nu se poate adapta decât dacă uită de principii. Lupta pentru putere, abuzul, furtul și minciunile devin însușiri obligatorii pentru studenții la seminar. Actori: Ștefan Iancu, Vlad Ivanov, Cristian Bota, Toto Dumitrescu.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇