Festival de glume şi ironii, după ce Facebook, Whatsapp și Instagram au căzut pentru câteva ore

Festival de glume şi ironii, după ce Facebook, Whatsapp și Instagram au căzut pentru câteva ore

În cele aproximativ 6 ore în care o lume întreagă a rămas fără Facebook, Messenger, Instagram și Whatsapp, oamenii au migrat spre Twitter, unde a fost un festival de glume pe acest subiect.

Tonul a fost dat chiar de Twitter, de pe contul său official, unde a postat ironic: ”Bună, efectiv toată lumea”. Spiritul de glumă nu s-a pierdut nici în rândul concurenților care au reacționat de pe conturile lor oficiale de pe rețeaua Twitter:

”Bună” a răspuns WhatsApp.

”Bună și o zi fericită de luni”, au reacționat și reprezentanții Instagram, atașând un ”smiley face” destul de avariat.

În hora glumelor au intrat și alte branduri. ”Ce pot să vă ofer”, a răspuns McDonald's.

ADVERTISING

59.6 milioane de Nuggets pentru prietenii mei”, au scris cei de la Twitter.

twitter

Și contul de Twitter al jocului de cărți UNO a reacționat, semn că oamenii au trecut la altfel de interacțiuni odată cu ”pana de Facebook”.

Dar glumele au continuat și printre oamenii de rând. Un utilizator a postat o imagine ironică, ilustrând ceea ce pare a fi un angajat Facebook care a scos firele din priză, făcând trimitere la presupusul sabotaj din interior care ar fi cauzat căderea rețelelor.

Mulți și-au adus aminte de vechile telefoane Nokia și felul în care comunicam pe vremea când nu existau telefoane inteligente și nici rețele sociale.

Ironiile au bătut chiar mai departe, la obiceiul Facebook de a înregistra toate activitățile pentru a-ți oferi reclamă personalizată. ”Repede, faceți-vă toate cumpărăturile ciudate acum cât nu se uită Zuckerberg”, a scris alt internaut.

244415602_10159969503316018_7207558968361658803_n

Foto: Facebook/Iulian Comanescu

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Dar nici românii nu au ratat ocazia de a-și arăta umorul tot pe Twitter.

Facebook, Messenger, WhatsApp și Instagram au înregistrat probleme în toată lumea, luni seara. Timp de aproximativ șase ore, acestea nu s-au încărcat nici pe varianta desktop, dar nici pe telefoane.

Oficial nu s-a anunțat care a fost problema, au fost prezentate doar scuzele companiei. Experții vorbesc însă despre o eroare internă sau chiar un sabotaj din interior.

ADVERTISING

O.D.

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇