Domeniul regal de la Săvârșin, deschis vizitatorilor din luna mai

Domeniul regal de la Săvârșin, deschis vizitatorilor din luna mai

Domeniul regal de la Săvârșin va fi deschis vizitatorilor, din luna mai, a anunțat duminică Familia Regală a României.

Potrivit anunțului oficial, începând cu ziua de 10 mai 2021, Satul Regal și Parcul Regal sunt deschise vizitatorilor în grupuri ghidate.

Printre atracțiile din Satul Regal se numără: Muzeul Regal al Automobilului, Atelierul Auto al Regelui Mihai, Casa Musafirilor, Casa Ceaiului și Magazinul de Suveniruri.

Domeniul Regal Săvârșin va putea fi vizitat începând cu 1 mai 2021 * Toate detaliile necesare vizitatorilor pot fi găsite pe noul website Săvârșin Regal Ro

Posted by Familia Regala a Romaniei on Sunday, April 4, 2021

În Parcul Regal ,vizitatorii vor putea admira heleşteul, aleea care duce la heleşteu şi podul de peste apă, arcada cu glicine, Micul Pavilion ridicat în secolul al XVIII-lea, Grădina Ascunsă, Aleea Lungă, Fântâna Toscană sau Grădina de trandafiri a Reginei.

ADVERTISING

„Primul lucru care îmi vine în minte când vorbesc despre Săvârșin este armonia castelului și a parcului. Proporții frumoase, culori extraordinare, o lumină caldă și plină, spațiu și tihnă. Armonia a fost completată – fără îndoială – de mâna bunicii mele, Regina-Mamă Elena, care a transformat edificiul într-un cămin plăcut, cald și elegant”, spune Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, potrivit site-ului oficial al domeniului.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇