Zidane a răbufnit după un nou succes al Realului: ”Vă cer să respectați această echipă!”

Zidane a răbufnit după un nou succes al Realului: ”Vă cer să respectați această echipă!”

Antrenorul celor de la Real Madrid, fostul mare jucător Zinedine Zidane, a răbufnit după meciul câștigat de echipa sa în deplasarea de la Athletic Bilbao, scor 1-0.

A fost un meci decis de o lovitură de la 11 metri discutabilă, dictată de arbitrul Gonzalez, chiar și după urmărirea imaginilor prin VAR:

Real Madrid, încă un succes în La Liga după acordarea unui penalti (Video)

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

După meci, la conferința de presă, Zidane s-a tot saturat să audă întrebări legate de arbitrajele pro-Real Madrid și a răbufnit în următorii termeni: ”Sincer..câștigam doar pentru că jucăm foarte bine! Nimeni nu poate contesta asta. La faza cu penaltiul bătut de Sergio, nu am vorbit nici cu el, nici cu Marcelo (n.r.: jucătorul faultat).

Sunt oameni care își fac treaba și trebuie respectați. M-am saturat să tot aud despre arbitraje..Ai zice că Real Madrid câştigă doar cu ajutorul arbitrilor. Nu e deloc aşa! Vă cer să respectaţi Real Madrid!”, a fost revoltat Zidane la conferința de presă, conform presei iberice.

Real are acum 7 puncte avans față de Barcelona, dar catalanii au și un meci mai puțin disputat, cu Villarreal, duminică seara de la ora 23.

D.A.