Zidane a răbufnit după un nou succes al Realului: ”Vă cer să respectați această echipă!”

Zidane a răbufnit după un nou succes al Realului: ”Vă cer să respectați această echipă!”

Antrenorul celor de la Real Madrid, fostul mare jucător Zinedine Zidane, a răbufnit după meciul câștigat de echipa sa în deplasarea de la Athletic Bilbao, scor 1-0.

A fost un meci decis de o lovitură de la 11 metri discutabilă, dictată de arbitrul Gonzalez, chiar și după urmărirea imaginilor prin VAR:

Real Madrid, încă un succes în La Liga după acordarea unui penalti (Video)

După meci, la conferința de presă, Zidane s-a tot saturat să audă întrebări legate de arbitrajele pro-Real Madrid și a răbufnit în următorii termeni: ”Sincer..câștigam doar pentru că jucăm foarte bine! Nimeni nu poate contesta asta. La faza cu penaltiul bătut de Sergio, nu am vorbit nici cu el, nici cu Marcelo (n.r.: jucătorul faultat).

ADVERTISING

Sunt oameni care își fac treaba și trebuie respectați. M-am saturat să tot aud despre arbitraje..Ai zice că Real Madrid câştigă doar cu ajutorul arbitrilor. Nu e deloc aşa! Vă cer să respectaţi Real Madrid!”, a fost revoltat Zidane la conferința de presă, conform presei iberice.

Real are acum 7 puncte avans față de Barcelona, dar catalanii au și un meci mai puțin disputat, cu Villarreal, duminică seara de la ora 23.

D.A.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇