WTA, ironică față de Andreea Prisăcariu după debutul acesteia în FedCup: „Facem o petiție să se reprofileze”

WTA, ironică față de Andreea Prisăcariu după debutul acesteia în FedCup: „Facem o petiție să se reprofileze”

Tânăra tenismenă Andreea Prisăcariu a avut parte de un debut neplăcut în echipa națională de FedCup a României, sâmbătă, atunci când a evoluat chiar în jocul cu lidera mondială WTA Iga Swiatek, fără să poată să-și adjudece măcar un game.

Swiatek s-a impus cu 6-0, 6-0, după doar 53 de minute și a dus Polonia la turneul final al Fed Cup, sau mai nou Bilie Jean King Cup, care se va desfășura la toamnă.

Performanța Andreei de pe teren a fost din păcate în umbra celei pe care a realizat-o, evident cu ghilimelele de rigoare, la conferința de presă oficială de vineri, înainte de tragerea la sorți, când și-a făcut colegele și nu numai pe ele să izbucnească în hohote de râs prin declarațiile sale. Un moment pe care nici măcar WTA nu l-a ratat, căci cei de la site-ul forului oficial al tenisului mondial feminin au avut o postare amuzantă pe Twitter în care au scris: „Să facem o petiție ca Andreea Prisacariu să apară pe Netflix cu un show de stand-up comedy? Semnați mai jos!”, a fost mesajul oficialilor WTA, făcând referire la atitudinea avută de Prisăcariu, 22 de ani, doar 324 mondial în clasament.

ADVERTISING

Pe cine poate întâlni România în barajul de menținere în elita mondială din Bilie Jean King Cup

„Fetele mele râd pentru că mă plac foarte mult. Chiar mai devreme mi-au spus: «O, Doamne! Andreea are un discurs… Trebuie să fie tare»", a declarat vineri cu gura până la urechi, Prisăcariu.

România va fi nevoită, după eliminarea în fața Poloniei, să joace un baraj de menținere în elita mondială, tot la toamnă, pe 11-12 noiembrie.

Alături de Prisăcariu, în lotul convocat de Horia Tecău au mai făcut parte Begu, Mitu și Buzărnescu.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!