Andreea Prisăcariu, taxată de Ion Crăciunescu: "Expresia a fost dezgustătoare"

Andreea Prisăcariu, taxată de Ion Crăciunescu: "Expresia a fost dezgustătoare"

Ion Crăciunescu s-a arătat deranjat de declarațiile făcute de Andreea Prisăcariu în cadrul conferinței de presă de dinaintea întâlnirii dintre Polonia și România, din calificările Billie Jean King Cup (fosta Fed Cup).

Fostul arbitrul român afirmă că declarațiile tenismenei în vârstă de 21 de ani au fost dezgustătoare.

"N-am auzit de șmecherie prin tenisul de câmp. Se spunea că este un sport foarte serios, mai sobru, așa. Dar exprimarea asta, la acest nivel, când reprezinți țara… expresia a fost dezgustătoare, nu neinspirată. Mi-a lăsat un gust amar. Ce o recomandă să spună așa ceva?", a declarat Ion Crăciunescu la Digi Sport.

ADVERTISING

"Tecău chiar e un domn și l-am simțit jenat de acest moment. Tecău e un tip educat", a adăugat fostul arbitru român.

La conferința de presă, Andreea Prisăcariu a fost în centrul atenției cu declarațiile făcute, printre care și expresia care l-a deranjat pe Ion Crăciunescu, anume "o să fim șmechere".

"Mă iertaţi, dar îmi vine să râd de 10 minute încontinuu. Bineînţeles că simţim o anumită presiune fiecare dintre noi, dar e în regulă, până la urmă despre asta e vorba în tenis, cine face faţă mai uşor la chestiile astea. Şi noi, pentru că suntem puternice întotdeauna, cred că o să fim foarte şmechere. Puteţi să interpretaţi cum vreţi. Noi ne facem treaba şi Doamne-ajută" - Andreea Prisăcariu.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Întâlnirea dintre Polonia și România, din calificările Billie Jean King Cup, se va desfășura pe 15 și 16 aprilie, la Radom.

Echipa condusă de Horia Tecău este alcătuită din Irina Begu, Mihaela Buzărnescu, Andreea Prisăcariu și Andreea Mitu.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇