Wildcard oferit "cu brațele deschise" Simonei Halep: Organizatorii au făcut anunțul

Wildcard oferit "cu brațele deschise" Simonei Halep: Organizatorii au făcut anunțul

După verdictul favorabil primit din partea TAS, care i-a redus suspendare pentru dopaj, Simona Halep (32 de ani) va reveni pe teren la turneul de la Miami, unde va juca împotriva Paulei Badosa în primul tur.

James Blake, directorul turneului de la Miami, a povestit cum au s-au decis organizatorii turneului american să-i acorde un wildcard Simonei Halep pentru ca ea să-și facă revenirea pe teren, după scandalul de dopaj în care a fost implicată.

"Am avut un sentiment că trebuie să fim pregătiți în caz că ea cere un wildcard. Am avut multe discuții despre wildcard-uri și, spre norocul nostru, am 'salvat' un wildcard pe tabloul principal la proba feminină pentru că nu știi niciodată ce se întâmplă", a declarat James Blake, directorul turneului de la Miami.

ADVERTISING

Îngrijorarea lui James Blake a fost dacă Simona Halep va putea să joace imediat, după ce a primit un verdict favorabil din partea TAS. Blake a apelat la Darren Cahill pentru a afla cum stă Simona cu pregătirea fizică, iar australianul i-a transmis că românca s-a pregătit pe toată durata suspendării.

"Nu vrei să trimiți pe teren pe cineva care nu s-a pregătit. Ar fi în detrimentul lor, nu vrem ca ei să iasă pe teren și să fie 'uciși'. (n.r. - după discuția cu Darren Cahill) Am ajuns la concluzia că o vom primi cu brațele deschise", a declarat James Blake în podcastul lui Andy Roddick, conform tennis.com.

ADVERTISING

Miami Open se desfășoară în perioada 19-31 martie.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!