Vlad Chiricheș, criticat dur de presa italiană: ”Fundaşul cu câte o gafă pe minut”

Vlad Chiricheș, criticat dur de presa italiană: ”Fundaşul cu câte o gafă pe minut”

Fundașul și căpitanul echipei naționale de fotbal a României, Vlad Chiricheș a avut o seară neagră în tricoul lui Sassuolo, echipă care a pierdut sâmbătă seara în Serie A cu Napoli, scor 1-6.

Fostul jucător de la Steaua a fost titular, dar a fost înlocuit la pauză după câteva gafe teribile. Sassuolo a primit în primele 45 de minute patru goluri de la napoletani.

El a fost considerat vinovat la toate cele 4 goluri primite în perioada când a jucat și a primit cea mai proastă notă din partea presei, 4!

”Chiricheş a apărut cu câte o gafă pe minut şi l-a trimis imediat pe Osimhen spre glorie. O mulţime de gafe în cele 45 de minute”, a scris Tuttomercatoweb, completată și de către cei de la EuroSport Italia, care au notat: ”Prestație horror a românului! Chiricheş, un dezastru. Pierde mingea în faţa lui Osimhen în startul meciului, iar apoi continuă să facă şi să repete greşelile”.

ADVERTISING

Koulibaly, Osimhen, Lozano şi Mertens au marcat golurile lui Napoli în prima parte, completați apoi în mitanul secund de același Mertens şi apoi de Rrahmani.

Sassuolo este pe locul 10 în Serie A, cu 46 de puncte la activ.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!