Virginia Ruzici îi transmite un mesaj public Simonei Halep, după noile probleme din cariera sportivei noastre

Virginia Ruzici îi transmite un mesaj public Simonei Halep, după noile probleme din cariera sportivei noastre

Fostul manager al Simonei Halep, Virginia Ruzici, i-a transmis un mesaj public sportivei noastre după ce audierea a fost amânată din nou de ITIA.

„Mă gândesc la tine, Simo, în urma ultimelor evenimente! Știu cât de puternică și sinceră ești!

Sunt sigură că vei trece peste aceste momente dificile. Acesta este cu siguranță cel mai mare meci pe care trebuie să îl joci, dar sunt sigură că îl vei depăși!”, a fost mesajul pe care Virginia Ruzici i l-a transmis Simonei Halep, prin intermediul rețelor de socializare.

ADVERTISING

Simona Halep nu a mai jucat din august 2022, după ce a fost testată pozitiv la roxadustat în timpul meciului cu Daria Signur din primul meci.

De atunci, ITIA a decis trei amânări ale audierii, iar sportiva noastră nu știe încă data la care va putea să-și spună oficial punctul de vedere.

Simona a demonstrat, prin intermediul unei echipe de experți, că suplimentele luate erau contaminate, însă ITIA nu crede în acest argument.

De asemenea, ITIA a anunțat că a găsit și nereguli în pașaportul biologic al Simonei, deși sportiva noastră susține că trei experți independenți nu au descoperit nimic greșit.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!