Organizatorii de la Wimbledon au luat decizia în privința Simonei Halep: Anunț oficial

Organizatorii de la Wimbledon au luat decizia în privința Simonei Halep: Anunț oficial

Organizatorii de la Wimbledon au luat decizia în privința participării Simonei Halep (31 de ani, 30 WTA) la ediția din 2023 a turneului de la All England Club.

Simona Halep nu a fost inclusă pe lista participanților de la Wimbledon 2023, prestigiosul turneu origanizat la All England Club. Ea se află în plină tensiune în scandalul de dopaj în care este implicată după ce a primit o nouă acuzație din partea ITIA, forul pentru integritatea tenisului.

Halep mai are o șansă de participare dacă va primi un wild-card, greu de crezut, însă, având în vedere ce s-a întâmplat până acum. Dacă nu va primi, campioana din 2019 de la Wimbledon nu va participa, astfel, nici la turneul de la Mare Șlem din Marea Britanie, după ce nu s-a putut înscrie nici la Australian Open sau la Roland Garros din cauza suspendării provizorii din cazul de dopaj.

ADVERTISING

Simona Halep este acuzată atât de dopaj cu roxadustat, cât și de nereguli în pașaportul biologic, iar audierea sa din procesul de dopaj a fost din nou amânată, deși era programată pentru 28 mai.

Turneul de la Wimbledon va avea loc în perioada 3 – 16 iulie.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!