Viitorul a transferat un fost atacant al lui FCSB

Viitorul a transferat un fost atacant al lui FCSB

FC Viitorul a oficializat, vineri, transferul atacantului Juvhel Tsoumou.

Congolezul în vârstă de 30 de ani a ajuns la Ovidiu din postura de jucător liber de contract.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

„Începând de astăzi, atacantul Juvhel Tsoumou este noul jucător al formației noastre, după ce a semnat un contract valabil până la finalul sezonului cu drept de prelungire pentru încă 1 an.

În vârstă de 30 de ani (27.12.1990), Tsumou este născut în Congo, dar are și cetățenie germană. A mai evoluat în carieră pentru echipele de juniori de la Frankfurt și Blackburn, apoi pentru Eintracht Frankfurt, Alemannia Aachen (ambele Germania), Preston North (Anglia), Plymouth, TSV Hartberg (Germania), FK Senica (Slovacia), FC Hermannstadt, FCSB și ultima oară la Liaoning Shenyang Urban (China).

În cele 48 de partide în care a evoluat până acum în România, a reușit 11 goluri. Are de asemenea trei selecții naționala statului Congo”, se arată într-un comunicat al constănțenilor.

În România, Tsoumou a jucat pentru Hermannstadt (45 meciuri și 10 goluri) si FCSB (3 meciuri și un gol) între 2018-2020.

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro