Victorie mare pentru CSM București în compania lui Ferencvaros

Victorie mare pentru CSM București în compania lui Ferencvaros

Gruparea de handbal feminin CSM București, fosta campioană a Europei, a dispus de fetele de la Ferencvaros, din Ungaria, în grupele Ligii Campionilor, la primul meci de la revenirea Cristinei Neagu, care a fost și ea infectată cu noul coronavirus.

Elevele antrenate de Adi Vasile s-au impus la București cu scorul de 25-19 și au făcut spectacol pe parchetul Sălii Polivalente. După această victorie, CSM a ajuns la şase puncte şi este pe locul trei în grupa din Liga Campionilor.

Nu a fost un meci chiar ușor, căci în prima parte, Ferencvaros a condus până în minutul 24, când Neagu a marcat și și-a dus echipa pentru prima dată în avantaj. Scorul pentru noi a fost de 12-10 la pauză.

ADVERTISING

Irina Begu a fost învinsă la Ostrava după un duel aprig cu Coco Gauff

Începutul parții secunde a fost furibund pentru tigroaice. Ne-am dus astfel rapid la 4 puncte distanță pe tabelă. Finalul ne-a aparținut în totalitate, iar Neagu a făcut spectacol la revenire cu 6 goluri marcate.

CSM București - Ferencvárosi TC (EHF Champions League) • 2019-2020

Însă cea mai buna marcatoare și MVP-ul partidei a fost Dembele, cu 9 reușite.

După 4 etape, echipa lui Adi Vasile are 6 puncte şi a urcat pe locul 3 în Grupa A, la un punct de liderul Vipers Kristiansand şi de Rostov pe Don. Duminica următoare, CSM va juca cu Bietigheim, codaşa grupei.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Duckadam vine cu o propunere surpriză în ce privește folosirea stadionului Steaua: ”I-aș aștepta pe cei de la CSA să se roage de mine”

Barcelona și Real au egalat un record negativ de peste 20 de ani, după eșecurile de proporții din Spania

Cine sunt și cum fac bani oamenii pregătiți de PSD să le ia locul în Consiliul General ”vedetelor” retrase de pe lista Gabrielei Firea

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇