Duckadam vine cu o propunere surpriză în ce privește folosirea stadionului Steaua: ”I-aș aștepta pe cei de la CSA să se roage de mine”

Duckadam vine cu o propunere surpriză în ce privește folosirea stadionului Steaua: ”I-aș aștepta pe cei de la CSA să se roage de mine”

Helmuth Duckadam, fostul portar de legendă al Stelei, campion european cu echipa din București la Sevilla în 1986, a oferit câteva declarații interesante în legătură cu conflictul FCSB – Steaua, în ce privește dacă prima echipă va putea evolua sau nu pe noul stadion Ghencea.

Într-o emisiune înregistrată online pentru cei de la Gazeta Sporturilor, Duckadam a vorbit despre disputa dintre echipa roș-albastră din Liga 1, FCSB și CSA Steaua, echipa Armatei, pentru cine va putea sau nu să evolueze pe noul stadion Ghencea.

ADVERTISING

”E o prostie și cu stadionul. Nici nu mai are rost să discut pentru că nu mai înțelegi nimic din toată tevatura asta. În toamnă sunt alegeri, vine alt ministru, viața e așa de schimbătoare..

Eu le-am spus nu contează că vine FCSB-ul să joace aici, dar cel care administrează trebuie să știe. O echipă de Liga 3 sau Liga 2 nu are cum să întrețină un asemenea stadion! N-are cum... Concerte nu se vor face un an, doi. Cu ce plătești întreținerea asta? Un club gen CSA n-are oameni, n-are infrastructură pentru un asemenea stadion. Eu, la ora actuală, dacă aș fi în locul lui Gigi Becali nici n-aș mai vrea să joc acolo. I-aș aștepta pe cei de la CSA să se roage de mine ca să joc acolo. Banii ăia o să conteze!”, a fost declarația făcută de fostul mare portar la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”.

ADVERTISING

Noul stadion Ghencea este gata în proporție de peste 90 la sută, va avea o capacitate de 31.254 de locuri, a costat deja 64.500.000 de euro, iar suprafața construită va fi una de 82.000 mp.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Ionuț Lupescu lansează acuze dure la adresa echipei naționale: "După 3 meciuri vrei aplauze? N-ai jucat nimic!"

Pechinezul operativ

Vlad Chiricheș, pasă de gol într-un meci nebun din Italia pentru Sassuolo (Video)

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!