Vestea primită de Simona Halep despre verdictul în cazul de dopaj: Anunțul făcut după includerea pe tablou la US Open

Vestea primită de Simona Halep despre verdictul în cazul de dopaj: Anunțul făcut după includerea pe tablou la US Open

Simona Halep (31 de ani) a primit o veste excelentă, ea fiind inclusă pe entry list-ul Grand Slam-ului de la US Open, iar acum presa internațională vine cu un anunț important în privința verdictului din cazul de dopaj în care este implicată.

Organizatorii de la US Open au publica tlista completă cu sportivele care vor lua parte la US Open 2023, iar pe această listă se află și Simona Halep.

După publicarea listei, presa internațională vine cu o veste despre verdictul în cazul de dopaj. După audierile care au avut loc la Londra, Simona Halep așteaptă acum un verdict din partea Sports Resolutions, suspendată provizoriu din octombrie 2022.

ADVERTISING

Verdictul în cazul Simonei Halep este "iminent", susține presa internațională.

"Verdictul în cazul de dopaj al Simonei Halep este iminent. Potrivit informațiilor, o decizie în ceea ce este, probabil, cel mai mare caz de dopaj din istoria tenisului, verdictul este iminent. O decizie poate fi anunțată cel mai curând săptămâna viitoare", scrie site-ul sportschau.de, prin jurnaliștii Hajo Seppelt și Nick Butler.

Până acum, Simona Halep nu a fost inclusă pe lista participanților de la Australian Open, Roland Garros sau Wimbledon, primele trei turnee de Mare Șlem ale anului.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!