Presa internațională vine cu vești despre Simona Halep: Când ar putea reveni în cel mai fericit scenariu

Presa internațională vine cu vești despre Simona Halep: Când ar putea reveni în cel mai fericit scenariu

Simona Halep este în așteptarea unui verdict după ce a fost audiată la tribunalul independent Sport Resolutions.

Au trecut mai bine de două săptămâni de când Simona a fost audiată, dar tribunalul independent nu a dat încă un verdict.

Jurnaliștii de la Essentially Sports scriu că verdictul din cazul Simonei este așteptat de întreaga comunitate a tenisului, având în vedere că jucătoarea a impresionat în ultimii ani.

"Întregii comunități de tenis îi lipsește foarte mult Simonei Halep, care impresiona circuitul WTA cu performanțele sale stelare. Jucătoarea română a stat departe de tenisul competițional după ce a fost testată pozitiv la Roxadustat la US Open 2022. De atunci a fost nevoită să participe la mai multe audieri, susținând că este nevinovată. Ulterior a fost acuzată de o a doua încălcare a regulilor antidoping din cauza neregulilor din pașaportul ei biologic, astfel că nu s-au făcut progrese majore în cazul ei", a scris sursa citată.

ADVERTISING

Potrivit sursei citate, în cel mai fericit scenariu, Simona ar urma să se întoarcă pe teren după US Open 2023. Acest lucru ar însemna o suspendare de 2 ani la Sport Resolutions, redusă printr-un apel la TAS la un singur an.

Audierile Simonei Halep au avut loc la finalul lunii iunie. Sportiva noastră a dat declarații în cele două zile în care s-a aflat la Londra.

Simona nu a mai jucat tenis din august 2022, când a fost testată pozitiv la Roxadustat în primul tur de la US Open. Suspendarea sa provizorie va fi luată în calcul în perioada totală, în cazul în care va fi pedepsită.

ADVERTISING

Indiferent care ar fi verdictul de la Sport Resolutions, ambele părți au dreptul să îl atace la TAS.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!