Verdictul lui Constantin Zotta după arbitrajul din FCSB - Sepsi: Greșeala majoră sesizată

Verdictul lui Constantin Zotta după arbitrajul din FCSB - Sepsi: Greșeala majoră sesizată

Constantin Zotta, fost arbitru, a dat verdictul de specialist după arbitrajul din FCSB – Sepsi 2-1, din play-off-ul Superligii.

Fostul arbitru s-a referit la faza penalty-ului primit de Sepi pe Arena Națională, după un duel între Coman și Debeljuh în careul „roș-albaștrilor”.

Zotta este de părere că Horațiu Feșnic a greșit când a acordat penalty. El consideră că lovitura de la 11 metri a fost acordată prea ușor.

"Mie mi se pare simulare, un penalty acordat cu o foarte mare uşurinţă. În primul rând, greşeşte Coman, are mingea în picior. Ok, la Debeljuh te aştepţi, îl ştim cu toţii. E acordat cu foarte mare uşurinţă. De ce? Arbitrul s-a dus undeva în zona 'Cine loveşte? Loveşte Coman'. E prea puţin, prea uşor.

ADVERTISING

Elementul important pentru analiza fazei este următoarea întrebare. De ce cade Debeljuh? Să nu-mi spuneţi că el cade din cauza loviturii", a spus Constantin Zotta, la Orange Sport.

FCSB a învins Sepsi cu 2-1, după ce Florinel Coman și Alexandru Băluță, respectiv Gabriel Debeljuh au marcat. În urma succesului, FCSB s-a distanțat la șapte puncte în fruntea clasamentului (35), față de 28 ale urmăritoarelor Rapid și Univeristatea Craiova. De asemenea, CFR Cluj are 27.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!