Verdict interesant din partea FRF despre naționala Under 21: "Putem să devenim campioni europeni!"

Verdict interesant din partea FRF despre naționala Under 21: "Putem să devenim campioni europeni!"

Echipa națională de tineret Under 21 va lua parte la Campionatul European din vară, găzduit chiar de țara noastră, în colaborare cu Georgia.

Naționala noastră are șanse chiar la marele trofeu, după cum o spune chiar Mihai Stoichiță, directorul tehnic de la FRF, care crede că tricolorii chiar pot cuceri EURO.

Turneul final va avea loc între 21 iunie și 8 iulie, în România și Georgia, iar echipa noastră face parte din grupa B, alături de Spania, Ucraina și Croația, iar meciurile vor avea loc pe stadionul Ghencea din București.

ADVERTISING

"Eu asta sper din toată inima și am declarat că m-am hazardat să fiu luat la mișto. Eu le-am spus băieților când am fost la ei la Sibiu înaintea meciului cu Germania: 'Băi, chiar dacă am pierdut cu Portugalia și am fost așa cum am fost, sunteți atât de buni, încât puteți să puneți probleme oricui în vară și să vă duceți foarte, foarte sus'. Eu am spus că putem să devenim și campioni europeni. Jucăm în România, avem o echipă care văd că etapă de etapă Birligea, Petrila titulari la Cluj, la echipa care se bate pentru campionat. Borza, Grameni, Louis Munteanu sunt titular și pe primul loc etapă de etapă! Și care or mai fi. Bă, rețineți! Băieți de 20 de ani. De când n-a mai avut România trei vârfuri posibile la echipa națională de tineret Birligea, Markovici, Louis Munteanu?! Fizic, tehnică, vitalitate", au fost declarațiile făcute de fostul tehnician al Stelei, într-un interviu pentru cotidianul Fanatik.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

România U21 este antrenată de fostul internațional Emil Săndoi. La ediția din 2019, echipa noastră a jucat semifinala la Euro, fiind învinsă de naționala Germaniei.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!