Un jucător din naționala României dă lovitura după meciul cu Andorra: ”Vor să pună mâna pe bijuteria românească”

Un jucător din naționala României dă lovitura după meciul cu Andorra: ”Vor să pună mâna pe bijuteria românească”

Un fotbalist convocat la naționala României la meciul cu Andorra, unul dintre cei care a lăsat o impresie foarte bună după acest meci din Pirinei, poate primi o ofertă care să îi schimbe toată cariera.

Fostul jucător de la FCSB, Olimpiu Moruțan, acum împrumutat de Galatasaray la Pisa, este în mijlocul unui sezon foarte bun în Serie B. Și astfel a atras atenția mai multor cluburi din Serie A, care sunt dispuse la vară să facă o ofertă tentantă pentru el. Iar unul dintre aceste cluburi se numește Salernitana: „Odată cu revenirea lui Luca D’Angelo, Pisa şi-a schimbat faţa, luptând acum pentru un loc de play-off pentru promovare. Dar trebuie să începem să ne gândim la vară şi în special la piaţa transferurilor şi la situaţia lui Olimpiu Moruţan.

ADVERTISING

Este în prezent împrumutat de la Galatasaray, care în curând îi va evalua situaţia la vară. La mijloc se află şi interesul Salernitanei, club din Serie A care ar putea pune mâna pe bijuteria românească. Pisa aşteaptă şi monitorizează diferitele piste ce pot apărea", au realizat o amplă analiză jurnaliștii italieni de la pianetaserieb.it.

În acest sezon de Serie B, Moruțan se poate lăuda cu 28 de partide bifate la gruparea în albastru și negru, unde a marcat de 6 ori și a oferit șapte pase de gol.

Jucătorul crescut de FC Botoșani a oferit sâmbătă o pasă de gol în întâlnirea dintre Andorra - România, scor 0-2.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!