CSM București și-a aflat adversara din sferturile Champions League

CSM București și-a aflat adversara din sferturile Champions League

Vicecampioana României la handbal feminin, CSM București și-a aflat adversara din sferturile Champions League, ultimul tur dinainte de Final Four-ul programat în luna mai la Budapesta.

Echipa daneză Team Esbjerg a învins în dublă manșă pe gruparea franceză Brest-Bretagne, în ambele meciuri cu 3 goluri diferență, azi 27-24, după 28-25 în tur.

Esbjerg e pe locul 2 în Danemarca și va juca din nou în fața unei formații din România, după ce în faza grupelor a întâlnit Rapid, cu care a și pierdut la Mioveni, scor 32-34. Danezele o au în lot pe handbalista considerată în prezent numărul 1 mondial ca valoare și formă, norvegianca Henni Reistad.

ADVERTISING

Va fi o reeditare a sfertului de finală disputat anul trecut între cele două, când Esbjerg a trecut de CSM și s-a calificat în Final 4. A fost 21-22 la București și 29-29 în Danemarca.

În plus, în sezonul 2020/2021, CSM a câștigat ambele partide în faza grupelor: 28-26 și 30-29. Apoi, în 2019/2020, victoriile s-au împărțit: 25-21 Esbjerg și 24-22 CSM București.

În sferturi poate ajunge și Rapid București dacă va întoarce soarta dublei manșe din play-off cu Krim, de la o diferență de minus 5 goluri încasate în Slovenia.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇