Verdict dur al marelui Mats Wilander în ce o privește pe Serena Williams

Verdict dur al marelui Mats Wilander în ce o privește pe Serena Williams

Fostul mare campion suedez al tenisului mondial, Mats Wilander a dat o declarație tranșantă în ceea ce privește viitorul în tenis al marii campioane Serena Williams.

Wilander, în prezent analist la televiziunea EuroSport, a fost întrebat dacă Serena mai poate în viitor să câștige un trofeu de Mare Șlem, pentru a ajunge la 24 de titluri și a o egala pe Margaret Court, numărul 1 în acest moment la acest capitol.

Două recorduri uriașe stabilite de Iga Swiatek după triumful de la Roland Garros

”Cred că nivelul tenisului avansează enorm în zilele noastre. Le avem pe Iga Swiatek, pe Bianca Andreescu. E foarte greu pentru Serena Williams mai nou. Poate Serena să o bată pe Swiatek, când poloneza e la cel mai bun nivel? Nu prea cred, sincer. Noua generație nu e intimidată de Serena, nu e intimidată de nimeni. Sigur, Serena are șanse oricând la Wimbledon. Acolo se poate întâmpla orice, dar e foarte greu”, a răspuns Wilander la EuroSport, imediat după titlul câștigat sâmbătă de poloneza Iga Swiantek, 19 ani, la Roland Garros.

ADVERTISING

Ultima finală de Mare Șlem a Serenei a fost la US Open în 2019, când pierdea la românca Bianca Andreescu, româncă ce acum reprezintă Canada în tenisul mondial.

D.A.

Iată și alte știri din tenis interesante pe care le puteți citi pe SpotMedia.ro:

Cum explică Sofia Kenin eșecul din finala de la Roland Garros cu Iga Swiatek

Antrenorul lui Djokovici nu îi dă nicio șansă lui Nadal în finala de la Paris: Nole a intrat în mintea lui

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!