Antrenorul lui Djokovici nu îi dă nicio șansă lui Nadal în finala de la Paris: Nole a intrat în mintea lui

Antrenorul lui Djokovici nu îi dă nicio șansă lui Nadal în finala de la Paris: Nole a intrat în mintea lui

Unul dintre antrenorii lui Novak Djokovici, și el un mare campion al tenisului, nu îi acordă nicio șansă lui Rafa Nadal în finala de la Roland Garros care va avea loc duminică.

Meciul dintre Nadal și Nole va începe la ora 16 și va fi transmis LIVE text pe SpotMedia.ro.

Cei doi s-au mai întâlnit până acum în zeci de ocazii, iar sârbul îl conduce la limită pe iberic cu 29-26 la întâlnirile directe. Goran Ivanisevici, campionul croat de la Wimbledon in 2001, antrenor al lui Nole alături de Marian Vajda, spune că elevul său are un nivel superior față de cel al lui Rafa pe zgură, în acest sezon:

ADVERTISING

”Mă bazez mult pe Novak în această finală! După părerea mea, Nadal nu are nicio șansă în aceste condiții, pe această zgură care nu îi convine și cu un Djokovici care a intrat în mintea sa de multă vreme. Poate veți spune că merg prea departe, dar Novak este favoritul numărul 1 în opinia mea. El și-a adus corpul și mintea la un nivel de perfecțiune. Pregătește totul în detaliu, de la tactică, tehnică, până la nutriție. Acesta este cel mai important lucru pentru el, pentru că el a vrut să progreseze în fiecare zi. Nu am văzut în viața mea o asemenea mentalitate de campion”.

Declarația făcută de marele Ivanisevici pentru televiziunea croată SportKlub.
ADVERTISING

Rafa Nadal nu a pierdut până acum vreun set la acest Roland Garros, unde poate câștiga a 13-a coroană din carieră. El are în 15 ani aici doar 2 meciuri pierdute, unul la Soderling, iar altul chiar la Djokovici, liderul mondial ATP.

Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

D.A.

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!