Un tenismen anunță că nu se mai întoarce în țara natală după ce a fost acuzat că e "turnător": "Nu mai calc pe acolo"

Un tenismen anunță că nu se mai întoarce în țara natală după ce a fost acuzat că e "turnător": "Nu mai calc pe acolo"

Tenismenul argentinian Marco Trungelliti a anunțat că nu se va mai întoarce niciodată în țara natală, după ce a fost acuzat că este „turnător”.

Problemele lui Trungelliti cu jurnaliștii din din țara sa au început în urma cu doi ani. La acel moment, alți doi tenismeni argentinieni, Nicolas Kicker și Federico Coria, au fost suspendați de TIU pentru că au trucat câteva meciuri.

Ei au fost denunțați de Marco Trungelliti, pe care aceștia au încercat să-l corupă în 2015. Trungelliti a refuzat însă și i-a reclamat la TIU, organizația care investighează blaturile din tenis.

ADVERTISING

Gestul său nu a fost apreciat însă de presa din țara natală, care l-a descris ca fiind "turnător" și "cârtiță".

Cazul său a devenit celebru la vremea respectivă, iar John McEnroe și Darren Cahill i-au luat apărarea.

Totuși, Trungelliti a fost nevoit să se mute din Argentina și acum locuiește în Andorra. "Nu mă mai interesează Argentina. Nu mă mai întorc, nu mai calc pe acolo", a spus sportivul pentru Le Temps.

În prezent, argentinianul ocupă locul 231 în clasamentul ATP și spune că are mari probleme cu banii. Totuși, nu regretă nicio clipă faptul că a fost corect.

ADVERTISING

"Am primit un ajutor de 4 mii de dolari de la ATP și le mulțumesc sincer. Dar este normal ca un jucător clasat între locurile 100 și 130 să nu reziste timp de trei luni într-un sport în care sunt atât de mulți milionari? Nu cred, dar ATP este o organizație opacă și comunică foarte puțin", a încheiat Trungelliti.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇