Presa internațională, despre demisia neașteptată a lui Gică Hagi

Presa internațională, despre demisia neașteptată a lui Gică Hagi

SpotMedia.ro vă prezintă principalele comentarii apărute în presa internațională după ce Gică Hagi a decis să demisioneze de la Viitorul Constanța, clubul pe care îl patronează.

Iată ce a scris presa internațională:

Voetbal International: Patronul Gică Hagi s-a demis singur după un sezon mediocru. Viitorul a terminat pe locul 7 sezonul regulat din campionatul României și nu a intrat în play-off. Se află pe primul loc în play-out, dar nu este suficient pentru Hagi. El se va întoarce la academia de fotbal.

ADVERTISING

Abend Blatt: Ce decizie curioasă! Legenda României, Gică Hagi, s-a demis singur! Hagi s-a pus pe liber singur, într-o decizie neobișnuită. Rezultatele slabe din ultima perioadă au fost decisive.

Citește și: Gică Popescu, despre înlocuitorul lui Gică Hagi la Viitorul

Ran.de: Patronul Hagi s-a expulzat singur din rolul de antrenor. Practic, s-a pus singur pe liber. Hagi a anunțat pe site-ul clubului că, după această decizie neobișnuită, a început căutările pentru un nou antrenor. Viitorul este o echipă cunoscută pentru creșterea tinerilor.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Sporza: Gheorghe Hagi s-a demis singur. A luat această decizie după ce s-a consultat cu președintele Gică Popescu. Rezultatele slabe ale echipei au fost factorul decisiv. El va continua ca director tehnic la academia care îi poartă numele.

Amintim că Gică Hagi a anunțat, sâmbătă, că renunță la funcția de manager tehnic de la Viitorul Constanța.

Regele nu a oferit un motiv clar pentru care a luat decizia de a pleca de la clubul pe care îl antrena din 2014.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇