Un internațional român schimbă echipa: "Nu mai dorește să rămână"

Un internațional român schimbă echipa: "Nu mai dorește să rămână"

Internaţionalul român Alexandru Maxim şi-a reziliat contractul cu clubul german de fotbal FSV Mainz 05, de comun acord, a anunţat, luni, gruparea din Bundesliga pe site-ul său oficial.

Maxim mai avea contract cu Mainz până în iunie 2021, după ce ajunsese la ”Zerofivers” în 2017, de la VfB Stuttgart. Mijlocaşul român a strâns 56 de jocuri oficiale în tricoul echipei germane, a marcat 5 goluri şi a dat 5 pase de gol.

Alex Maxim a jucat ultima oară sub formă de împrumut în Turcia, la Gazişehir Gaziantep, echipă antrenată de Marius Şumudică, începând din luna ianuarie, marcând 7 goluri în 15 partide.

ADVERTISING

''Din nefericire, Alexandru nu doreşte să revină la club. Este o persoană deosebită, cu un caracter puternic şi un mare potenţial ca fotbalist, pe care nu a reuşit să şi-l împlinească la Mainz. Am purtat discuţii deschise şi sincere cu Alex şi agentul său şi am ajuns la o soluţie de a pune capăt contractului. Îi dorim numai bine în viitor'', a declarat directorul sportiv al clubului, Rouven Schroeder.

El va semna cu Gaziantep.

În cariera sa, Maxim a mai jucat la Pandurii Târgu Jiu, după ce şi-a făcut junioratul la Espanyol şi Badalona.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇