Un fotbalist important al Stelei dezvăluie suma uriașă necesară pentru întreținerea Stadionului Ghencea: „Știți cât costă lunar?”

Un fotbalist important al Stelei dezvăluie suma uriașă necesară pentru întreținerea Stadionului Ghencea: „Știți cât costă lunar?”

Un fotbalist care a făcut istorie în tricoul roș-albastru, pentru Steaua București, a dezvăluit care este suma reală care se plătește pentru mentenanța sau întreținerea stadionului Ghencea.

Fostul fundaș crescut de Petrolul Ploiești, Valeriu Răchită, spune că mentenanța Stadionului Steaua este estimată la 100.000 de euro în fiecare lună.

Arena găzduiește în prezent jocurile de fotbal și rugby ale CSA Steaua, dar și partide ale echipei naționale a României.

Inaugurarea noului stadion Ghencea - meci istoric-reeditarea partidei Steaua Bucuresti - OFK Belgrad

„Știți cât costă lunar? Mentenanța costă 100.000 de euro pe lună. La noi, la Petrolul, aceasta costă nici a 10-a parte. Noi facem multe lucrări cu oamenii CSM-ului. La Ghencea este și un stadion mai mare, au și camere de hotel și multe alte dependințe”, a declarat Valeriu Răchită pentru televiziunea DigiSport.

ADVERTISING

Se știe în mod public, că, până acum, mai exact până în momentul octombrie 2021, arena din Ghencea a produs suma de 744.005,6 lei, după cum a declarat Răvan Ștefan Bichir, comandantul clubului Steaua, pentru ProSport: „Din vânzarea biletelor și abonamentelor pentru toate evenimentele sportive desfășurate pe stadionul Steaua, din momentul inaugurării și până la această dată a fost încasată suma totală de 744.005,6 lei”.

FCSB, gruparea din Liga 1 a lui Gigi Becali, a încercat de mai multe ori să evolueze pe arena din Ghencea, dar s-a lovit de refuzuri care au ținut de birocrație, refuzuri venite din partea militarilor care au grijă de clubul aflat în liga secundă a României.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!