Mihai Stoica revine cu noi precizări despre o posibilă reîntoarcere a celor de la FCSB în Ghencea

Mihai Stoica revine cu noi precizări despre o posibilă reîntoarcere a celor de la FCSB în Ghencea

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a revenit cu precizări în ceea ce privește posibilitatea ca gruparea unde activează să poată juca meciurile de pe teren propriu din 2022 pe stadionul Ghencea.

Fostul conducător al Unirii Urziceni sau al Oțelului din Galați spune că a fost înțeles greșit inițial atunci când a vorbit de posibila revenire a FCSB-ului în Ghencea, iar acum revine cu noi precizări pe această temă.

"Am zis ceva într-o emisiune şi s-a înţeles altceva. În opinia mea, noul stadion din Ghencea n-are nicio legătură cu Templul Fotbalului Românesc, aşa cum Arena Naţională n-are nimic în comun cu “23 August”. Cu excepţia codului poştal.

ADVERTISING

Totuşi, Arena vibrează puţin pentru noi, acolo am eliminat Ajax, am bătut Chelsea şi Lazio. Poate de aia aş înclina ca meciurile ce suscită interes major să le jucăm acolo. Măcar să fim noi anunţaţi că s-au terminat abuzurile, cineva ia măsura de a stopa pierderile zilnice pe care le provoacă întreţinerea Stadionului Steaua şi vedem noi unde vom alege să jucăm.

Mă tem însă că m-am născut prea devreme pentru a mai prinde vremuri d’astea. Adică fără abuzuri", a scris MM Stoica într-o postare pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISING

FCSB ar putea disputa partidele derbi pe Arena Națională, iar meciurile obișnuite pe noua arenă construită Arcul de Triumf.

Stoica declarase în urmă cu o săptămână că arena din Ghencea nu-i mai trezeşte emoţii aşa cum se întâmpla cu ceva timp în urmă.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!