Un fotbalist din prima ligă din Argentina s-a sinucis

Un fotbalist din prima ligă din Argentina s-a sinucis

O adevărată tragedie s-a produs în Argentina, acolo unde un jucător din prima ligă s-a sinucis.

La doar trei luni distanță de la moartea marelui Diego Armando Maradona, Argentina trece printr-o nouă dramă. E vorba acum de sinuciderea lui Santiago Garcia, legitimat la Godoy Cruz, în prima ligă din Argentina.

Garcia avea doar 30 de ani și a fost găsit mort în propriul său apartament, în dimineața acestei zile, după cum scrie cotidianul iberic Marca.

Fotbalistul suferea de ceva timp de depresie și se afla sub tratament la o clinică de psihiatrie. În ultimele zile, jucătorul nu a mai răspuns la apelurile familiei și ale prietenilor.

Polițiștii l-au găsit în apartament împușcat în cap. Conflictul dintre Garcia și președintele propriului său club Godoy Cruz i-a fost fatal, după ce primul a fost chiar exclus din lot.

SE SUICIDÓ SANTIAGO EL MORRO GARCÍA

Garcia a mai evoluat și în Brazilia, pentru cei de la Atletico Paranaense, dar și pentru River Plate, marea echipă din Argentina. Anul trecut, cunoscutul fotbalist argentinian marca ultimul său gol în februarie, în victoria cu 2-1 a celor de la Godoy cu Huracan.

ADVERTISING

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

CSM București, victorie mare pe teren propriu în Liga Campionilor

Marius Șumudică, un car de nervi după eșecul din prelungiri cu Alanyaspor: "Mi-e rușine! Să vedem ce va face Federația acum"

USR-PLUS, culegătorii de banane în câmp de mine

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!