Marius Șumudică, un car de nervi după eșecul din prelungiri cu Alanyaspor: "Mi-e rușine! Să vedem ce va face Federația acum"

Marius Șumudică, un car de nervi după eșecul din prelungiri cu Alanyaspor: "Mi-e rușine! Să vedem ce va face Federația acum"

Marius Șumudică, antrenorul român al celor de la Rizespor, Turcia, a luat foc după ce a fost învins la ultima fază în deplasarea de la Alanyaspor, minutul 95, scor 1-2.

Fostul rapidist susține că a fost o clară viciere de rezultat la capătul acestei partide din etapa cu numărul 24 din campionatul otoman de fotbal.

"Ce pot să mai zic? Am avut doua penaltiuri clare. Nu vreau să vorbesc. Dacă vorbesc, mă trimit în România. Îmi dau galben mereu. A dat 4 minute de prelungire, apoi încă două. De ce? De ce? Am luat goluri doar din faze fixe. Dacă fac eu ce a făcut asistentul de la Alanya după gol, îmi dau 6 luni de suspendare. E u gest foarte urât. Nu poți să faci asta într-o țară musulmană. Nu vă spun ce, mi-e rușine! Suntem într-o țară musulmană! Dacă aș fi făcut eu acel gest, aș fi fost suspendat 6 luni. Să vedem ce va face Federația acum.

ADVERTISING

Înfrângere dureroasă la ultima fază pentru Marius Șumudică pe banca lui Rizespor

Eu te respect, nu poți să faci așa ceva, respect religia, respect regulile de aici. E o rușine ce a făcut! Nu a fost antrenorul lor, a fost asistentul lui. A făcut un gest care e urât, mai ales într-o țară musulmană. Nu se poate. Vreau să văd ce măsuri ia federația din Turcia! Antrenorul și-a cerut scuze în numele asistentului, dar nu se poate așa ceva!", a tunat Șumudică la capătul partidei, într-un interviu acordat televiziunii Beinsport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Alanyaspor are 3 antrenori secunzi: Mustafa Keceli, Hassan Firat (ambii turci) și Francesco Farioli (italian). Momentul la care Șumudică face referire nu a fost surprins de camerele TV în cadrul încăierării de la finalul jocului.

Imediat după golul marcat de Pektemek în minutul 95, spiritele s-au înfierbântat și după un conflict pornit de la Fernando Boldrin, cele două tabere au fost aproape de o bătaie generală, cu greu oprită de arbitrii și oficiali.

Rizespor se află pe locul 12 în Turcia, la mijlocul clasamentului, la doar 5 puncte distanță de primul loc retrogradabil.

ADVERTISING

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Prima reacție a lui Ianis Hagi după ultimul meci fabulos făcut în tricoul lui Rangers: Ofer tot ce am mai bun acestui club

Ora de start a partidei Simonei Halep din primul tur de la Australian Open. Iată când vor evolua și celelalte românce

Cum va fi vremea în februarie? Începutul aduce a primăvară, dar finalul ne va aminti de iernile de altădată

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!