Un fotbalist de perspectivă a refuzat-o pe Bayern Munchen pentru a ajunge la FCSB

Un fotbalist de perspectivă a refuzat-o pe Bayern Munchen pentru a ajunge la FCSB

Chiar dacă pare greu spre imposibil de crezut, un fotbalist care începe să devină din ce în ce mai important pentru cei de la FCSB a ajuns la gruparea din Berceni după ce a refuzat un titan al fotbalului mondial.

E vorba de cei de la Bayern Munchen și e vorba de tânărul jucător Ianis Stoica, fiul fostului fotbalist Pompiliu Stoica.

Ianis Stoica a avut o ofertă de la bavarezi încă de când era un copil, dar a ales varianta să rămână în România și să meargă la FCSB pentru a avea mai multe șanse de a juca: ”Am jucat un meci cu Bayern Munchen şi a urmat un interes al lor, dar atunci eram la Steaua (n.r.: FCSB) şi am ales Steaua în loc de Bayern deoarece ştiam că am şanse mult mai mari aici”, puncta acesta într-un interviu mai vechi acordat celor de la TelekomSport.

ADVERTISING

Stoica deține recordul și acum de cel mai tânăr marcator din istoria FCSB-ului, la 14 ani doar, într-un meci de Cupa României cu cei de la Sănătatea Cluj.

Cupa României | Sănătatea - FCSB 1-6

Atacantul de 18 ani acum a primit șanse din ce în ce mai multe, iar în acest sezon are 4 goluri marcate în 240 de minute jucate.

”Deocamdată face lucruri bune. Nu cred că e rău fizicul, după 18 ani nu ştiu dacă mai creşti. Face lucruri bune, asta e interesant. Pare că are lucruri bune, să o ţină aşa, că e bine”, a declarat despre Stoica fostul mare jucător și decar al Stelei Basarab Panduru pentru aceeași televiziune mai sus-citată, Telekom Sport.

ADVERTISING

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Disputa pentru folosirea stadionului din Ghencea continuă: „Atât de mulți bani are Armata? Nu e normal ca FCSB să nu joace acolo”

Liga 2: U Cluj și Petrolul sunt lidere în clasament după primele rezultate de sâmbătă

Ionuţ Moşteanu acuză un fake news: Exclus ca USR PLUS să se întoarcă la guvernare cu Cîțu premier

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!