Ionuţ Moşteanu acuză un fake news: Exclus ca USR PLUS să se întoarcă la guvernare cu Cîțu premier

Ionuţ Moşteanu acuză un fake news: Exclus ca USR PLUS să se întoarcă la guvernare cu Cîțu premier

Purtătorul de cuvânt al USR PLUS Ionuţ Moşteanu a afirmat că a văzut în discursurile liberalilor la Congresul PNL rostogolirea unei ştiri false şi anume că USR PLUS se va întoarce la guvernare cu Florin Cîţu în funcţia de premier.

„Pentru PNL varianta Cîţu premier înseamnă guvern minoritar dependent de PSD”, a adăugat el.

„M-am uitat la discursurile PNL şi una din echipe tot rostogoleşte un fake news - că ştiu ei că USR PLUS se întoarce la guvernare cu Cîţu premier. Am un singur mesaj pentru ei - EXCLUS.

ADVERTISING

Pentru PNL varianta Cîţu premier înseamnă guvern minoritar dependent de PSD”, a scris Ionuţ Moşteanu, sâmbătă pe Facebook. 

"Această decizie nu se va schimba, indiferent câte minciuni încearcă să răspândească "echipa câştigătoare". Vrem reforme pe bune, nu participarea la guvernare de dragul puterii, acceptând orice fel de condiţii", a precizat și USR PLUS, pe pagina de Facebook.

Fostul ministru al Justiţiei Stelian Ion a scris şi el, pe pagina sa de socializare, că "Florin Cîţu are o singură şansă să rămână în fruntea guvernului: USL 2.0".

ADVERTISING

"Echipa câştigătoare nu se dezice! Cei care au aruncat toată ţara în haos doar pentru a-i asigura lui Florin Cîţu funcţia de preşedinte al PNL lansează zvonuri potrivit cărora, după congresul lor, USR PLUS se va întoarce în Guvernul Cîţu. Exclus acest lucru! Ne-am fript o dată cu acest jucător la păcănele pe destinele românilor, a doua oară nu se va mai repeta. Florin Cîţu are o singură şansă să rămână în fruntea guvernului: USL 2.0. Doar frăţia cu Ciolacu îl mai poate salva şi menţine în funcţie", afirmă Stelian Ion.

ADVERTISING

Evoluție neașteptată la Congresul PNL: Cîțu, puternic huiduit, discurs cu voce gâtuită. Orban zice că indiferent de rezultat, el a câștigat astăzi Live&Video


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇