Un fost jucător al lui Arsenal a murit la vârsta de 46 de ani

Un fost jucător al lui Arsenal a murit la vârsta de 46 de ani

Arsenal Londra este în doliu după aflarea veștii că unul dintre foștii săi jucători a încetat din viață prematur la doar 46 de ani.

Vorbim despre sud-americanul Fabian Caballero, fotbalist paraguayan, supranumit „Tyson” pentru stilul său agresiv și combativ de pe teren, care a murit după ce s-a prăbușit brusc în timp ce juca futsal alături de prieteni în capitala țării sale natale, Asuncion.

Federația Paraguayană de Fotbal este cea care a anunțat această veste tristă și a transmis un mesaj de condoleanțe printr-un comunicat: „Asociația Paraguayană de Fotbal regretă profund trecerea în neființă a fostului fotbalist Fabián Caballero, care a avut o carieră remarcabilă atât în fotbalul paraguayan, cât și în străinătate. Suntem alături de familie și prieteni în aceste momente dificile”.

ADVERTISING

Caballero a fost adus la Arsenal de către Arsène Wenger în 1998, într-un lot de 5 stele care număra adevărate staruri precum Anelka, Bergkampf, Kanu, Adams, Seaman, Boa Morte sau Manninger.

El a evoluat doar în trei partide pentru „Tunari” înainte de a se întoarce în Paraguay, unde a semnat cu Atletico Tembetary, scriu englezii de la Standard.

După revenirea sa în Paraguay, Caballero s-a întors în Marea Britanie doi ani mai târziu, semnând cu Dundee, echipă scoțiană la care a petrecut cinci sezoane. A fost golgheterul campionatului din Paraguay în anul 2000.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!