Un fost fundaș al lui Dinamo Kiev a murit în războiul din Ucraina

Un fost fundaș al lui Dinamo Kiev a murit în războiul din Ucraina

Sergiy Balanchuk, un fost fotbalist care a fost legitimat la formații precum Dinamo Kiev, Vorskla Poltava sau Maccabi Haifa, a fost ucis în războiul din Ucraina.

Balanciuk a murit sâmbătă, la doar 47 de ani, fiind ucis de artileria armatei ruse în bătălia care se duce în aceste zile pentru apărarea orașului Bahmut din regiunea Donețk, după cum anunță Jerusalem Post.

El a evoluat pentru Dinamo Kiev în două perioade, 1992 - 1996 și 1999, dar a făcut carieră la Maccabi Haifa, unde a bifat 62 de meciuri și 2 goluri, dar mai ales Vorskla Poltava, unde are 89 de partide bifate și trei reușite.

A mai jucat și pentru Metalist Harkov și s-a retras în 2003. Încă de la începerea războiului dintre Rusia și Ucraina, a decis să se înroleze pentru a-și apăra țara.

ADVERTISING

Invazia Ucrainei de către Federația Rusă a ajuns în ziua cu numărul 137, din păcate, iar toate informațiile vă sunt aduse de SpotMedia.ro pe următorul link:

Ziua 137 de război: Atacuri puternice în estul și sudul Ucrainei. Zelenski, primele declarații despre demiterea ambasadorilor

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!