Ploi torențiale pe autostrăzile A1 și A2: Trafic îngreunat

Ploi torențiale pe autostrăzile A1 și A2: Trafic îngreunat

Traficul se desfășoară în condiții de ploaie torențială, duminică, pe mai multe sectoare din Autostrada Soarelui. Traficul este îngreunat și pe autostrada A1 între Sibiu și Deva, tot din cauza ploii torențiale.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că plouă torențial pe A1, pe tronsonul dintre kilometrii 316-369, între localitațile Sebeș și Deva. Vizibilitatea este scăzută.

Pentru prevenirea producerii accidentelor de circulație, șoferii sunt sfătuiți să ruleze cu prudență sporită, să mărească distanța de siguranță față de celelalte vehicule și să nu facă manevre periculoase la volan.

ADVERTISING

De asemenea, pe Autostrada A2 București - Constanța, între kilometrii 10 + 600 - 17, se circulă în condiții de ploaie măruntă, iar pe tronsonul kilometric 12 - 15 plouă torențial. Fenomenul este întâlnit și între kilometrii 88 – 90.

Șoferii sunt sfătuiți să adapteze viteza la condițiile de drum, să mărească distanța de siguranță între vehicule și să nu brucheze comenzile volanului.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇