Pagube minore după o rupere de nori în București. Avertizarea RoAlert a venit după furtună

Pagube minore după o rupere de nori în București. Avertizarea RoAlert a venit după furtună

Meteorologii au actualizat luni avertizarea de vreme severă pentru București, transformând codul galben în cod portocaliu.

Avertizarea este în vigoare până la 16:30 și aversele pot aduce până la 35 l/mp, descărcări electrice, intensificări ale vântului și grindină, potrivit ANM.

Inițial, la ora 14:00, ANM emisese o avertizare cod galben pentru jumătatea de est a Bucureștiului, în intervalul 15:00 - 16:00. Chiar în jurul orei 15:00 s-a pornit o ploaie torențială, ce ținut în jur de 20 de minute. După ce furtuna s-a domolit, a venit și un mesaj RoAlert de la autorități.

ADVERTISING

UPDATE 16:48 - ISU București Ilfov a anunțat că în Capitală a fost nevoie de intervenții pentru îndepărtarea a 2 copaci, pentru extragerea apei din subsolul unei locuinţe şi pentru îndepartarea unor elemente de construcţie de pe fatada unei clădiri. Totodată, a fost avariat un autoturism.

Sub cod portocaliu de furtună au fost luni și mai multe localități din Ilfov: Voluntari, Gruiu, Afumați, Moara Vlăsiei, Snagov, Găneasa, Ștefăneștii de Jos, Dascălu din județul Ilfov.

Până la ora 16:00 au fost vizate de aceeași avertizare cod portocaliu și localități din județul Caraş-Severin.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇