Noile schimbări tactice pregătite de Patrick Mouratoglou Simonei Halep pentru sezonul de hard

Noile schimbări tactice pregătite de Patrick Mouratoglou Simonei Halep pentru sezonul de hard

Patrick Mouratoglou este antrenorul Simonei Halep, omul care a schimbat multe în jocul româncei dublă campioană de Mare Șlem, iar acum pregătește o nouă schimbare din punct de vedere tactic.

După o semifinală de Wimbledon, francezul se pregătește să inceapana pregătirile pentru sezonul de hard, care va începe pentru Halep peste 3 săptămâni, la turneul de la Washington.

Pentru US Open, dar nu numai, Mouratoglou vrea să facă din Simona, 17 WTA de luni, o tenismenă extrem de agresivă: "Simona Halep a trăit joi o mare dezamăgire. După ce a reușit două meciuri splendide în optimile de finală și sferturile de finală, participarea ei la Wimbledon 2022 s-a încheiat după ce a pierdut în semifinale împotriva Elenei Rybakina. Românca a fost complet copleșită în semifinală și deciziile pe care le-a luat nu au fost cele corecte. Dezamăgirea nu este doar personală, ci și împărtășită de Patrick Mouratoglou, cel care a devenit de neînlocuit în echipa sa.

Antrenorul francez este atât de esențial în pregătirea Simonei Halep, încât acesta a programat schimbări structurale în tenisul Simonei. Aceste modificări vizează o mult mai mare agresivitate în tenisul ei. Este un lucru pe care l-au implementat la Wimbledon și la care vor continua să lucreze, astfel încât la US Open Halep să arate un tenis foarte ofensiv", sunt dezvăluirile făcute de portalul puntodebreak.com, care a realizat o analiză intitulată "Mouratoglou și noua identitate a Simonei Halep".

ADVERTISING

Jucătoarea de 30 de ani va participa la turneele de la Washington, 1-7 august, apoi Mastersurile de la Toronto și Cincinnati, până la US Open desigur.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!