Un fost fotbalist din Primera Division a murit în Albania după ce s-a prăbușit pe gazon

Un fost fotbalist din Primera Division a murit în Albania după ce s-a prăbușit pe gazon

O nouă tragedie a avut loc în fotbalul mondial în acest sfârșit de săptămână.

Totul s-a petrecut în Albania, la meciul dintre Egnatia și Partizan, acolo unde Raphael Dwamena și-a pierdut viața la doar 28 de ani. Fotbalistul ghanez și-a pierdut cunoștința pe teren în minutul 24, la scorul de 1-1.

A intervenit de urgență echipajul medical aflat la fața locului și africanul a fost dus la spital, însă din păcate medicii nu au mai putut să îi salveze viața. Cele două echipe au decis să nu mai continuie restul partidei, scrie CNN.

ADVERTISING

Interesant este că gruparea Egnatia, unde era legitimat Dwamena, știa de problemele medicale de tip cardiovascular de care suferea fotbalistul, însă clubul și-a dat acordul ca acesta să joace ”pe semnătură”. Dwamena fusese diagnosticat cu probleme cardiace încă din anul 2017, pe când evolua la Austria Lustenau.

Ghanezul marcase 12 goluri în 12 meciuri în Albania în acest sezon. El a bifat două echipe de Primera Division în carieră, e vorba de Levante și Zaragoza. Raphael a jucat și de 8 ori în naționala mare a Ghanei, fiind cotat cel mai mult la 6 milioane de euro în 2018, când juca la Levante.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!