Adrian Mutu, pe cale să fie demis de la Neftchi Baku. Suporterii îi cer să plece din Azerbaidjan

Adrian Mutu, pe cale să fie demis de la Neftchi Baku. Suporterii îi cer să plece din Azerbaidjan

Antrenorul român Adrian Mutu nu petrece clipe deosebite în Azerbaidjan, acolo unde o antrenează pe Neftchi Baku.

Gruparea în alb și negru a pierdut din nou, scor 1-2 cu cei de la Sumqayit, sâmbătă, în cadrul etapei cu numărul 13 a primei ligi din Azerbaidjan, deși gruparea fostului rapidist a condus cu 1-0.

La final de meci, fanii gazdelor i-au cerut explicit demisia lui Mutu, care a dus pe Neftchi pe locul 6 în clasament, cu doar 18 puncte acumulate.

După joc, la conferința de presă, Mutu a vorbit despre o posibilă plecare din statul ex-sovetic: „Suporterii au libertatea să-și exprime opinia. Nu am ce să spun. Cei care cred că eu sunt cea mai mare problemă au dreptul să-și spună părerea. Îmi asum responsabilitatea. Dacă vor să facă o schimbare, sunt liberi să o facă. Nu știu ce să vă spun. De fiecare dată când avem șansa de a câștiga și de a face un pas înainte nu reușim. Nu înțeleg cum reușim să câștigăm în deplasări și să nu facem asta și acasă. Nu înțeleg ce se întâmplă. În deplasare am obținut 14 puncte, dar acasă nu putem câștiga.

ADVERTISING

Eu cer aceleași lucruri și acasă, și în deplasare. S-ar putea spune că e vorba de presiunea pusă de fani acasă, dar nu există așa ceva. Vom încerca să depășim această problemă, însă mă aștept la mai mult de la jucătorii experimentați și la cei din atac. Azi am pierdut toate duelurile, poate acesta este motivul pentru rezultatul de azi”, a declarat Mutu, conform publicației SportInfo.

Tehnicianul de 44 de ani a ajuns în Azerbaidjan după ce a plecat din România de la Rapid București.

D.A.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!