Primele declarații ale lui Adi Mutu după plecarea de la Rapid București

Primele declarații ale lui Adi Mutu după plecarea de la Rapid București

Adrian Mutu este istorie pentru Rapid București după ce sâmbătă seara a fost anunțată și oficial plecarea sa de la clubul giuleștean. El urmează în scurt timp să semneze un contract cu azerii de la Neftchi Baku.

Mutu, 44 de ani, a ținut noaptea trecută să posteze un mesaj de mulțumire în special către fanii rapidiști pentru sprijinul acordat în cele 15 luni petrecute pe banca trupei din Giulești.

„Se încheie o etapă de care sunt mândru și care m-a făcut mai bun și pe plan profesional, și pe plan personal. Ca și în cariera de jucător, în cariera de antrenor accept noi provocări și oportunitatea care mi se oferă cred că mă va ajuta pe viitor.

ADVERTISING

Vreau să le mulțumesc tuturor jucatorilor pe care i-am pregătit in această perioadă, să le mulțumesc și suporterilor, care ne-au susținut și ne-au împins mereu din spate și sunt sigur că asta or să facă și în continuare, să mulțumesc mai ales conducerii clubului pentru încrederea acordată, pentru oportunitatea dată și pentru sprijin și vreau să le transmit mult succes în continuare în îndeplinirea obiectivelor. Mulțumesc Rapid! Hai Rapid!”, a ținut Mutu să declare, pe pagina sa oficială de Facebook.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În proporție de 99 la sută, Cristiano Bergodi va fi înlocuitorul lui Mutu, după ce acesta s-a înțeles cu conducerea giuleșteană. El va reveni pe banca Rapidului pentru a treia oară în carieră.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!