Gică Hagi, reacție furioasă după un nou semieșec al Farului. A văzut cartonașul roșu după ce a țipat la arbitru (Video)

Gică Hagi, reacție furioasă după un nou semieșec al Farului. A văzut cartonașul roșu după ce a țipat la arbitru (Video)

Farul Constanța a remizat pe teren propriu cu cei de la AFC Hermannstadt, scor 1-1, după ce campioana en-titre a României a fost egalată în prelungiri.

Imediat după fluierul final al jocului, care a fost arbitrat de Horațiu Feșnic, Hagi, patron și antrenor al Farului, a mers glonț către central, pentru a-i reproșa faza de la golul Sibiului, unde el consideră că trebuia acordat fault în atac, la o intervenție asupra lui Larie, cu câteva faze înainte de golul lui Alhassan.

Feșnic i-a dat roșu direct lui Hagi, care apoi l-a urmărit în alergare pe arbitru până la ieșirea de pe gazon, în timp ce fostul legendar jucător al României continua să vorbească pe un ton ridicat.

Hagi, furios pe Feșnic: "N-am văzut atâta aroganţă.E prea mult. Vrea să iasă el în evidență"

Fosta mare vedetă de la Barcelona și Real Madrid va sta departe de banca tehnică 2 etape după acest roșu, urmând să fie suspendat pentru partidele cu Voluntari (25 noiembrie) și Poli Iași (2 decembrie), la revenirea SuperLigii după pauza pentru meciurile echipelor naționale.

ADVERTISING

Farul a deschis scorul prin Artean în acest meci cu Sibiul, în minutul 27, din pasa lui Budescu, pentru ca trupa lui Măldărășanu să egaleze în minutul 91, prin reușita de la distanță al lui Alhassan. Sibiul este pe locul 4 cu 24 de puncte, iar Farul rămâne pe 7 cu 22 de lungimi.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!