Un fost atacant celebru oferă un verdict interesant: „Messi se va întoarce la Barcelona după greșeala numită PSG”

Un fost atacant celebru oferă un verdict interesant: „Messi se va întoarce la Barcelona după greșeala numită PSG”

Lionel Messi ar putea părăsi gruparea PSG mult mai repede decât se credea, după ce a ajuns în Franța vara trecută de la FC Barcelona.

Performanțele lui Messi la Paris au fost însă departe de cele realizate la Barcelona, astfel că Fabrizio Ravanelli, fostul atacant italian, a venit cu ipoteza că argentinianul se va întoarce negreșit la finele acestui sezon la prima sa dragoste, Barca.

”În ceea ce îl privește pe Messi, cred că este un fotbalist extraordinar, care a demonstrat de-a lungul anilor că este numărul 1.

Acum, însă, trece printr-o perioadă dificilă din cariera sa. Sunt convins în acest moment că aventura lui la Paris s-a încheiat pentru că, după părerea mea, se va întoarce la Barcelona la sfârșitul anului, chiar dacă o va face gratis și chiar dacă va avea un salariu foarte mic. Casa lui este Barcelona și el știe că a făcut o mare greșeală când a ales să meargă la Paris”, puncta fostul mare atacant de la Marseille sau Lazio, Ravanelli, pentru cotidianul As.

ADVERTISING

Messi a marcat de doar două ori în 15 meciuri de campionat, are însă 9 pase decisive, iar în Champions League s-a simțit totuși mai bine, având cinci reușite în șase partide.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!