Un cunoscut specialist al tenisului mondial îi dă șanse mici Simonei Halep: ”Ar trebui o reinterpretare drastică din partea TAS”

Un cunoscut specialist al tenisului mondial îi dă șanse mici Simonei Halep: ”Ar trebui o reinterpretare drastică din partea TAS”

Simona Halep așteaptă acum verdictul final de la TAS după ce a compărut în fața judecătorilor de la Lausanne, în perioada 7-9 februarie, pentru a ataca printr-un apel sentința de 4 ani de suspendare primită în octombrie 2023 de la Sports Resolution.

Sportiva noastră, 32 de ani, dublă campioană de Mare Șlem, născută la Constanța, are șanse mari să își încheie cariera, în cazul unui verdict negativ din Elveția.

Iar un cunoscut specialist al tenisului mondial, americanul Ben Rothenberg a făcut o analiză a situației în care se află Simona, după aceste trei zile grele de audieri și el crede că românca „va avea nevoie de un set de interpretări drastic diferite din partea TAS” pentru a spera la revenirea în tenisul profesionist.

ADVERTISING

„Iar acum așteptăm decizia. Au fost atât de multe lucruri împotriva Simonei Halep în prima decizie, care i-a înmânat două suspendări distincte a câte patru ani.

Prin urmare, va avea nevoie de un set de interpretări, argumente și decizii drastic diferite din partea TAS pentru a reveni pe teren curând”, a sunat analiza lui Rothenberg pe X.

După aceste audieri în orașul elvețian, la ieșirea de la curtea cu juri, Halep a declarat că rămâne încrezătoare în faptul că adevărul va ieși la iveală și se va demonstra că nu s-a dopat niciodată cu intenție și în cunoștință de cauză.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Dacă va primi o pedeapsă redusă la 2 ani, Halep va putea reveni în circuitul WTA după data de 6 octombrie anul curent.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!