Presa americană anunță data la care Simona Halep va primi verdictul final din partea TAS

Presa americană anunță data la care Simona Halep va primi verdictul final din partea TAS

După ce a trecut prin trei zile extrem de anevoioase de audieri la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS), între 7 și 9 februarie, dubla campioană de Mare Șlem Simona Halep își așteaptă acum verdictul final.

Românca de 32 de ani a avut trei zile la dispoziție în care să își șuștină și probeze nevinovăția clamată încă de la începutul acestui scandal de dopaj, care s-a finalizat cu o sentință de 4 ani primită din partea tribunalului londonez Sports Resolution.

Acum, la finalul audierilor, presa americană susține că a aflat data la care Halep va ști dacă vă putea reveni curând sau nu pe terenul de tenis: ”Simona Halep și-ar dori să fie din nou aptă să joace până la Jocurile Olimpice de la Paris, dar totul depinde de verdictul pe care îl va da TAS.

ADVERTISING

Conform unor zvonuri venite cu doar câteva minute în urmă din partea unor oameni din cadrul TAS, verdictul final ar trebui să ajungă între finalul lunii martie și începutul lui aprilie”, scriu cei de la Tennis World USA.

Agenția anti-doping ITIA ar fi cerut majorarea pedepsei Simonei până la un catastrofal 6 ani, însă rămâne de văzut care va fi decizia instanței, după ce și fostul antrenor Patrick Mouratoglou și-ar fi asumat în mod clar răspunderea pentru folosirea acelui supliment nutritiv contaminat cu urme de Roxadustat.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!