Un arbitru FIFA a fost pedepsit de CCA și delegat la un meci obscur de liga a cincea - presă

Un arbitru FIFA a fost pedepsit de CCA și delegat la un meci obscur de liga a cincea - presă

Radu Petrescu, un arbitru FIFA de renume în România, a fost delegat în acest week-end la un meci de amatori, în liga cu numărul 5 din țara noastră.

Unul dintre arbitri care categoric a comis cele mai multe erori în acest sezon de Liga 1 a fost pedepsit de CCA și dus la ultimul nivel de delegare.

El a arbitrat jocul dintre AFC Venus 1914 și AFC Atletico București 2003, scor 3-2, din Seria a 2-a a Ligii a 5-a, un joc disputat pe stadionul Biruința din București.

Mai mult, Petrescu nu a fost delegat ca arbitru central, cum era obișnuit, ci doar ca tușier, central fiind Radu Ghinguleac, după cum anunță cotidianul Fanatik.

ADVERTISING

După un meci disputat între Chindia și CFR Cluj, scor 0-1, în 5 decembrie 2021, MM Stoica, managerul general de la FCSB, a tunat și a fulgerat împotriva lui Petrescu: „Același arbitru care a inventat fault la Sibiu – CFR și a făcut-o campioană pe CFR și a retrogradat Voința. Când Beto a dat cu piciorul în pământ. A inventat atunci! Acum i-a intrat ceva în ochi și nu a văzut că a luat-o Costache cu mâna.

Trebuia exclus definitiv de atunci Petrescu. E clar că ai interes când inventezi. Suntem bătaia de joc a tuturor. Dacă aveam VAR se rezolvau multe”, a spus atunci oficialul roș-albastru.

ADVERTISING

Radu Petrescu e arbitru FIFA din 2012.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!