Ultimele vești în legătură cu grava accidentare suferită de Oana Borș la Campionatul Mondial de handbal

Ultimele vești în legătură cu grava accidentare suferită de Oana Borș la Campionatul Mondial de handbal

Oana Borș, cea mai tânără handbalistă din lotul României de la Campionatul Mondial din Spania, a avut un imens ghinion la meciul de debut de vineri seara cu Iran.

Ea s-a accidentat în momentul în care a marcat un gol în poarta adversă, o accidentare oribilă, care o va scoate din circuit pentru câteva luni bune.

Borș, 18 ani, nu va putea reveni pe teren mai devreme de vara lui 2022, după cum anunță medicul echipei naționale, Florin Ciocoiu. Handbalista de la Minaur Baia Mare va reveni cât de curând în țară cu un avion special: „Pentru moment, starea Oanei este stațíonară. Examenul clinic n-a evidențiat leziuni majore, dar mă aștept ca după examenul RMN să găsim niște leziuni în special al cartilajului, dar și ligamentare. O reconstrucție chirurgicală, dacă va fi cazul, îi va permite ca până în vară să se alăture lotului. Chiar vreau să le mulțumesc colegilor de la spital și doamnei consul, care au avut un suport moral extraordinar pentru ea.

Cred că va depăși cu brio această perioadă. O va ajuta să se maturizeze mai repede. A revenit de la spital, este deja în avion în drum spre țară. Este imobilizată, a urmat întreg protocolul pentru situații de urgență”, a declarat medicul mai sus-amintit pentru televiziunea DigiSport.

ADVERTISING

Accidentarea de la nivelul genunchiului este una majoră așadar, Borș fiind scoasă pe targă în minutul 19 al partidei cu Iran, imediat după ce a marcat primul său gol din carieră la echipa națională.

România va evolua cu Kazahstan duminică seara de la 19, LIVE pe SpotMedia.ro, în a doua partidă de la Cupa Mondială.

D.A.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇