U Craiova - FCSB și alte meciuri de neratat programate pe 27-28 noiembrie

featured-image-5

Ultimul weekend din noiembrie vine cu o mulțime de partide de fotbal în campionatele europene interne, care mai de care mai interesante. 

În Liga 1, Universitatea Craiova încearcă să-și ia revanșa în fața lui FCSB, după acel 4-1 din vară, iar meciurile de top nu lipsesc din Serie A, Premier League, La Liga sau Bundesliga. 

Iată câteva informații despre cele mai așteptate partide ale finalului de săptămână plus ponturi atractive pentru fiecare duel de top. La 888sport sunt disponibile sute de opțiuni de pariere pentru fiecare meci important, iar în cadrul acestui material am inclus câteva ponturi cotate foarte bine și cu șanse bune de reușită.

ADVERTISING

U Craiova vs. FCSB - duminică, 28 noiembrie, ora 20:30

După două înfrângeri consecutive în Liga 1, oltenii lui Reghecampf sunt pe locul 3 în clasament și au șansa duminică să scurteze la jumătate distanța de 6 puncte ce-i separă de FCSB (locul 2). 

Ultimul meci direct s-a încheiat cu victoria „roș-albaștrilor” 4-1, iar cele două formații au marcat cele mai multe goluri în acest sezon din Liga 1 (29 FCSB și 30 Craiova). 

Pe de altă parte, la capitolul goluri primite, cele două echipe nu stau foarte bine, așa că sunt șanse bune să vedem un spectacol total pe Ion Oblemenco, iar un pariu care merită luat în calcul pentru acest duel este cotat cu 2.55 la 888sport: Ambele marchează și peste 2.5 goluri.

craiova-fcsb

Juventus vs. Atalanta - sâmbătă, 27 noiembrie, ora 19:00

Primul din cele mai interesante dueluri ale finalului de săptămână este programat în Serie A, acolo unde Juventus (locul 8) primește vizita Atalantei (locul 4), echipă aflată la 4 puncte distanță.

ADVERTISING

Torinezii vin după eșecul usturător din Liga Campionilor (4-0 pe terenul lui Chelsea), dar nu trebuie să uităm faptul că aveau deja asigurată calificarea în optimi, indiferent de ceea ce s-ar fi întâmplat în ultimele două etape. În Serie A, Juventus a reușit să revină pe o pantă ascendentă (victorii cu Lazio și Fiorentina în ultimele 2 etape), după ce a avut parte de un start de sezon dezastruos.

Atalanta a remizat, 3-3, pe terenul lui Young Boys și este la mâna ei pentru a se califica, la rândul ei, în optimile UCL.

În 6 din ultimele 7 meciuri directe, atât Juventus, cât și Atalanta au reușit să marcheze, iar pentru oaspeți meciurile cu multe goluri sunt ceva obișnuit, deci ne putem aștepta să vedem și sâmbătă minim 3 goluri în acest duel extrem de interesant. Ambele marchează și peste 2.5 goluri este un pariu disponibil în secțiunea Match Combos 888sport, la o cotă de 1.81.

juventus-atalanta

Leipzig vs. Leverkusen - duminică, 28 noiembrie, ora 18:30

Bundesliga este recunoscută ca fiind o competiție în care se marchează foarte mult, iar Leipzig și Leverkusen sunt două echipe care obișnuiesc să înscrie des. 

ADVERTISING

Meciul de duminică le găsește pe cele două echipe în prima parte a clasamentului. Leverkusen este pe 4, cu 21 de puncte, iar Leipzig pe 7, cu 18 puncte, astfel că gazdele au șansa de a-i egala la puncte pe oaspeți.

Leipzig are prima șansă la victorie (cota 1.91), însă Leverkusen este o formație care se simte foarte bine în deplasare, fiind neînvinsă de 9 meciuri. Astfel, un pariu potrivit pentru acest duel din Bundesliga ar putea fi Ambele marchează și peste 2.5 goluri - cota 1.77 la 888sport.

leipzig-leverkusen

Napoli vs. Lazio - duminică, 28 noiembrie, ora 21:45

Tot în Serie A, însă duminică seara, se joacă Napoli - Lazio, partidă în care gazdele au toate atuurile de partea lor: avantajul propriului teren, faptul că sunt pe locul 1 în clasament după primele 13 etape și au câștigat fiecare din ultimele 5 meciuri jucate acasă contra lui Lazio. 

În plus, Lazio nu a simțit gustul victoriei în ultimele 7 deplasări din toate competițiile, suferind 4 înfrângeri și remizând de 3 ori. Cota afișată de 888sport pentru victoria lui Napoli este foarte atractivă, 1.80.

napoli-lazio

Cotele prezentate pot suferi modificări în orice moment.