Tottenham a primit cinci goluri de la Newcastle în doar 21 de minute

Tottenham a primit cinci goluri de la Newcastle în doar 21 de minute

Newcastle United a demolat-o pe Tottenham Hotspurs, bifând și un record fantastic, după ce a marcat de 5 ori într-un răstimp de doar 21 de minute.

Coțofenele au început partida cu Spurs, un duel aprig pentru locul 4, într-un mod entuziasmant cel puțin, marcând în primele 21 de minute de 5 ori!

Murphy de două ori, minutele 2 și 9, Isak de două ori, minutele 19 și 21, plus Joelinton în minutul 6 și-au înscris numele pe o tabelă ce arăta cu siguranță halucinant pentru oaspeți. Oaspeți care se fac din nou de râs în Premier League, ceea ce arată că demiterea lui Antonio Conte nu a dus la mare lucru.

ADVERTISING

Putea să fie mult mai rău după pauză, dar s-a terminat doar 6-1 pentru NUFC, care urcă pe 3 în EPL, la egalitate cu Manchester United. Culmea este că acum fix un an, pe 3 aprilie 2022, Tottenham se impunea cu 5-1 în fața lui Newcastle.

Este pentru a doua oară în istoria Premier League când o formație marchează 5 goluri într-un răstimp atât de scurt, doar Man.City depășind această bornă de față, în 2019, când le-a marcat celor de la Watford 5 goluri în 18 minute.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!